Τετ α τετ Γεωργιάδη με Αυγενάκη με άρωμα… επιστροφής;

Τετ α τετ Γεωργιάδη με Αυγενάκη με άρωμα… επιστροφής;

Ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης συναντήθηκε όπως αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Υγείας στο X με τον Λευτέρη Αυγενάκη τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο και την Πρόεδρο της “Αλληλεγγύης”, κ. Ιωάννα Κορτσιδάκη και συζήτησαν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής ατόμων με άνοια και υποστήριξη των οικογενειών τους.

Σε ανάρτηση στα social media ο κ. Αυγενάκης αναφέρει:

«σήμερα πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας και αγαπητό φίλο, Άδωνι Γεωργιάδη, παρουσία του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγενίου, της Προέδρου της εταιρείας Alzheimer & Υγιούς Γήρανσης Ηρακλείου Κρήτης η “Αλληλεγγύη”, Ιωάννας Κορτσιδάκη, και της Γενικής Γραμματέως του ΔΣ, Ευαγγελίας Σακελλαρίου. Συζητήσαμε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον τομέα της υγείας στο Ηράκλειο και τη βελτίωση των υποδομών για την αντιμετώπιση της νόσου Alzheimer.

Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ καταλήγει «ευχαριστώ τον καλό φίλο και Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για τη θερμή υποδοχή στο γραφείο του και για την επιθυμία του να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες».

Σημειώνεται ότι η συνάντηση γίνεται την ίδια μέρα που ο Μάριος Σαλμάς διεγράφη και από την γαλάζια ΚΟ, αλλά και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, εν αντιθέσει με τον Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος εάν και διεγράφη από την ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος, παραμένει μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Μετά από αυτή τη συνάντηση αρκετοί λένε ότι ίσως να ανοίγει ο δρόμος, ώστε κάποια στιγμή ο Λευτέρης Αυγενάκης να επιστρέψει στη γαλάζια ΚΟ.

Διαβάστε επίσης

€455.000.000 σε ημέτερους σχολάρχες του Μητσοτάκη – Μισό δισ. ευρώ στο καρτέλ του «σκόιλ ελικίκου»

Πρώτο χτύπημα από την εσωκομματική αντιπολίτευση – Αφετηρία αμφισβήτησης της κυβερνητικής πολιτικής

Γερμανία: Το SPD πρώτο στο Βρανδεμβούργο – «Το κόμμα του Σολτς νίκησε, ο καγκελάριος έχασε»

Super League: Η βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική – Οι κερδισμένοι και τα ντέρμπι που έρχονται (Videos)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter