Τεντόγλου: «Παπατζιλίκια αυτά που λένε για το ταρτάν» – «Μπορώ να κάνω ρεκόρ» (Video)

Τεντόγλου: «Παπατζιλίκια αυτά που λένε για το ταρτάν» – «Μπορώ να κάνω ρεκόρ» (Video)

Μετά την άνετη πρόκρισή του στον τελικό του άλματος εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στη κάμερα της ΕΡΤ για τον αγώνα του.

Ο Έλληνας άλτης σχολίασε τις συνθήκες που επικρατούν στο στάδιο, κάνοντας λόγο για την ποιότητα του ταρτάν την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή, λέγοντας πως τα όσα παραπάνω λέγονται σχετικά με την ποιότητά του είναι παπατζιλίκια.

Επίσης έκανε ξεκάθαρο πως εάν στον τελικό της Τρίτης (6/8) οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και δεν υπάρχει αρνητικός αέρας, τότε μπορεί να πραγματοποιήσει ρεκόρ.

Οι δηλώσεις Τεντόγλου

«Το στάδιο είναι πολύ ωραίο, το ταρτάν είναι πολύ καλό. Είχε λίγο κρύο για μένα σήμερα. Το πρωί είχε 17 βαθμούς. Είχε αντίθετο άνεμο, δεν ξέρω πόσο, αλλά ένιωθα αέρα όταν έτρεχα.

Δεν ήταν κάτι για μένα να κάνω 8.15μ., ούτε 8.30μ.. Μπορώ να πηδήξω πολύ παραπάνω. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια. Σε δύο μέρες θα μπω “όλα μέσα”».

Αναφορικά με το στάδιο

«Αυτά που λένε ότι είναι 2% καλύτερο δεν νομίζω να ισχύουν. Νομίζω ότι είναι παπατζιλίκια. Εμένα με βολεύουν αυτά τα στάδια που έχουν τσιμέντο και από πάνω ταρτάν. Μοιάζει με αυτό του Τόκιο, απλά είναι σε άλλο χρόνο. Νιώθω καλύτερα σε τέτοιου είδους στάδια, γιατί τρέχω καλύτερα, πατάω καλύτερα, έχω καλύτερη επαφή με το έδαφος».

Για τον τελικό είπε τα ακόλουθα: «Αν με ευνοήσει και λίγο ο καιρός θα είναι καλύτερα στον τελικό. Αν έχει αρνητικό άνεμο, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να γίνει ρεκόρ. Πιστεύω πως αν στις έξι του μήνα έχει ευνοϊκές συνθήκες, τότε θα μπορώ να κάνω ρεκόρ».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter