Τέμπη: Sold out η συναυλία μνήμης στο Καλλιμάρμαρο

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της προσεχούς Παρασκευής (11/10) στο Καλλιμάρμαρο που είναι αφιερωμένη στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Στην πλατφόρμα από την οποία γινόταν η διάθεση των εισιτηρίων, οι χρήστες μπορούν να δουν ότι η εκδήλωση είναι sold out.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η Τάνια Τσανακλίδου.

Συνολικά εκδόθηκαν 42.000 εισιτήρια τα οποία έγιναν ανάρπαστα τις προηγούμενες ημέρες. Σήμερα απέμεναν περίπου 5.000 αδιάθετα τα οποία όμως εξαντλήθηκαν και αυτά μέσα σε λίγες ώρες.

Παρά την αρχική αντιπαράθεση, Μαρία Καρυστιανού και Νίκος Πλακιάς έστειλαν μήνυμα ενότητας.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του αλλά και την ανιψιά του στα Τέμπη, παρά τη διαφωνία που έχει με το αντίτιμο της συναυλίας, σημείωσε ότι δέχεται την απόφαση των αρμοδίων φορέων που πήραν την τελική απόφαση να γίνει η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Απευθυνόμενος στους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, τόνισε:

«Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) την Ανδρομέδα, τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου».

Τη σκυτάλη πήρε η Μαρία Καρυστιανού η οποία απευθυνόμενη στην οικογένεια Πλακιά που έχασε τρία παιδιά στην τραγωδία στα Τέμπη, σημείωσε ότι «τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό». Παράλληλα ευχήθηκε «να είμαστε ένα. Όλοι. Όλες».

Ειδικότερα, η Μαρία Καρυστιανού υπογράμμισε: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… Πονάμε το ίδιο. Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό. Κι αυτό δε θα αλλάξει μέχρι να πάμε κι εμείς κοντά τους. Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα. Όλοι. Όλες».

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας

Ξυπόλυτη ξανά η Ελλάδα στα αγκάθια του χρέους – Βοούν τα «καμπανάκια» για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Κάποιοι θέλουν μία «μικρή, συμπλεγματική» παράταξη- Αιχμές μέσω… «απόδοσης τιμών» σε Καρμανλή – Σαμαρά

Μήνυμα ενότητας από Καρυστιανού: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… πονάμε το ίδιο»