Τέμπη: Ο πατέρας του Γεράσιμου στο documentonews.gr – «Να σεβαστούν τα ΜΜΕ τον αγώνα που δίνει το παιδί μου για τη ζωή»

Ο πατέρας του 21χρονου Γεράσιμου Γεωργιάδη, του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας μέσω του συνηγόρου του Λουκά Αποστολίδη μιλά στο documentonews.gr διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα, που γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες για επιστροφή του Γεράσιμου στην Ελλάδα από την Βοστώνη.

Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος συνεχίζει να βρίσκεται σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ, το οποίο είναι σε επικοινωνία με ειδικό κέντρο αποκατάστασης του Μιλάνου έχοντας ανταλλάξει τις ιατρικές εξετάσεις του Γεράσιμου. Η διευθέτηση για το πώς και το πότε θα νοσηλευτεί ο Γεράσιμος στο κέντρο αποκατάστασης του Μιλάνου είναι ζήτημα των δύο νοσοκομείων.

Αξίζει να επισημανθεί, πως η ζωή του 21χρονου συνεχίζει να βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Παρακαλώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σεβαστούν τον αγώνα που δίνει το παιδί μου για τη ζωή. Μοναδική μας έγνοια ως οικογένεια είναι η υγεία του παιδιού μας και ευχόμαστε να κερδίσει τη μάχη της ζωής» δήλωσε μέσω του συνηγόρου του, ο Διονύσης Γεωργιάδης, πατέρας του 21χρονου πολυτραυματία.

Την ίδια στιγμή, ο συνήγορος της οικογένειας, Λουκάς Αποστολίδης ξεκαθαρίζει στο documentonews.gr, πως: «Το σύμβολο αυτού του παιδιού θα είναι το πιο σκληρό “καταγγέλω” απέναντι στο παχύδερμο ελληνικό κράτος, το οποίο αδυνατεί και είναι ανίκανο να διασφαλίσει το πολυτιμότερο αγαθό, που λέγεται υγεία στους πολίτες του».

Διαβάστε επίσης:

«Μπλόκο» στις ερωτήσεις για τα ελληνοτουρκικά με εντολή Μητσοτάκη;

Ασθενείς και βιομήχανοι έξαλλοι με τον Άδωνη για τα φάρμακα

«Μάσκες» στο… κενό για το Μαξίμου – Άκαρπες οι «κοινοβουλευτικές ενημερώσεις» και τα «γαλάζια» τραπεζώματα σε βουλευτές

Περού: Ποινή κάθειρξης 20 ετών στον πρώην πρόεδρο Αλεχάνδρο Τολέδο για το σκάνδαλο Οντεμπρέχτ

Μέση Ανατολή: «Νεκρός ο επικεφαλής της μονάδας 4.400» – Διαχειριστής των οικονομικών της Χεζμπολάχ