Τεμενάδες Μπελέρη σε Μητσοτάκη- Τώρα θυμήθηκαν το κράτος δικαίου και την εθνική μειονότητα (Video)

Τεμενάδες Μπελέρη σε Μητσοτάκη- Τώρα θυμήθηκαν το κράτος δικαίου και την εθνική μειονότητα (Video)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον εκλεγμένο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φρέντη Μπελέρη, ο οποίος στο Μέγαρο Μαξίμου «έκανε τεμενάδες» στον πρωθυπουργό, αναφέροντας  «πρόεδρε, να σας ευχαριστήσω και από κοντά που όλο αυτόν τον καιρό με στηρίξατε. Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου δώσατε βάζοντάς με στο ευρωψηφοδέλτιο.

«Θεωρώ ότι δεν είναι αυτονόητο για τη χώρα όπου ζούμε το κράτος δικαίου, το δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Θέλω να βοηθήσω σε αυτά. Να βοηθήσω και την Ελληνική Εθνική Μειονότητα να σταθεί στις πατρογονικές εστίες, αλλά και το κράτος αυτό να πλησιάσει και να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας», πρόσθεσε.

Από την μεριά του ο πρωθυπουργός για άλλη μία φορά εργαλειοποιεί την ελληνική εθνική μειονότητα στην Αλβανία«Nομίζω το έχω αποδείξει έμπρακτα αυτό- ότι στέκομαι δίπλα στον λαό της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας. Έχουμε κάθε λόγο και εμείς να θέλουμε μία Αλβανία η οποία κάνει πρόοδο στα ζητήματα αυτά, η οποία έρχεται πιο κοντά στην Ευρώπη, τηρώντας όμως απαρέγκλιτα τις ευρωπαϊκές της δεσμεύσεις. Αυτός νομίζω ότι είναι ένας κοινός στόχος για τον οποίο όλοι θέλουμε να εργαστούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επικαλείται το κράτος δικαίου κινήθηκε όλο αυτό το διάστημα επικοινωνιακά, καθώς πριν τις ευρωεκλογές έβαλε τον Φρέντι Μπελέρη στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο για να διαχειριστεί την «απογοήτευση» της παραδοσιακής, δεξιάς βάσης του κόμματος. Άλλωστε και πριν τις ευρωεκλογές η τότε υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Εύη Χριστοφιλοπούλου το είχε ομολογήσει, καθώς είχε πει Open είπε ότι «η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη είναι μία υποψηφιότητα στη ΝΔ που ενσωματώνει τη δεξιά της πλευρά. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο πολυσυλλεκτικό κόμμα. Εκεί συνυπάρχει συντηρητικό κομμάτι με τη λαϊκή δεξιά, υπάρχει το φιλελεύθερο κομμάτι, υπάρχει και το προοδευτικό κέντρο, στο οποίο εγώ ανήκω.»

Οι επιλογές του Μητσοτάκη δεν έφεραν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή στα Τίρανα, αποφάσισε την αφαίρεση του αξιώματος του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη. Οι επιλογές του πρωθυπουργού δεν έφεραν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε επίσης:


Στην Αθήνα ο Φρέντι Μπελέρης: «Υπερήφανος που θα ορκιστώ ευρωβουλευτής» (Video)


Πλήρης κάλυψη Μαξίμου σε Μενδώνη για το κύκλωμα διαπλοκής του ΥΠΠΟ


Αστυνομία στην Ακρόπολη για τους ιδιώτες που έβαλε σήμερα άρον-άρον η Μενδώνη


Κύρτσος: Η οικονομική ασυλία της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη Novartis μυρίζει πολιτικό χρήμα


Γαβρήλος για εξαήμερη εργασία: «Η Κεραμέως βαφτίζει το κρέας, ψάρι…»


Ο Κασσελάκης καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία πως προσπαθεί να κρύψει την τεράστια αύξηση στο ρεύμα (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter