Τελεσίγραφο από Disney στους Δημοκρατικούς – «Ούτε δεκάρα εάν δεν αποσυρθεί ο Μπάιντεν»

Τελεσίγραφο από Disney στους Δημοκρατικούς – «Ούτε δεκάρα εάν δεν αποσυρθεί ο Μπάιντεν»

Αυξάνονται οι πιέσεις στις τάξεις των Δημοκρατικών σχετικά με την υποψηφιότητα του Τζο Μπάιντεν. Πέρα από τις φωνές που φουντώνουν εντός του κόμματος, μετά την τραγική εμφάνισή του στο ντιμπέιτ, μοιράζονται… τελεσίγραφα και από εταιρείες – κολοσσούς που χρηματοδοτούν τους Δημοκρατικούς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις της Άμπιγκεϊλ Ντίσνεϊ, εγγονή του Ρόι Ντίσνεϊ, συνιδρυτή της εταιρείας και μία από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του κόμματος. «Δεν θα δουν ξανά ούτε δεκάρα από εμένα μέχρι να καταλάβουν τι συμβαίνει και αντικαταστήσουν τον Μπάιντεν», είπε σύμφωνα με τους New York Times.

Η Disney προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις στο CNBC τονίζοντας ότι δεν ήθελε να φανεί ασεβής απέναντι στον πρόεδρο, αλλά να «αναδείξει τη ρεαλιστική της άποψη».

«Ο Μπάιντεν είναι ένας καλός άνθρωπος που υπηρέτησε με σύνεση τη χώρα, αλλά πλέον το διακύβευμα είναι πολύ υψηλό για να επιτρέψουμε στη δειλία να καθορίσει την πορεία δράσης μας. Εάν ο Μπάιντεν δεν αποσυρθεί, οι Δημοκρατικοί θα ηττηθούν. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Οι συνέπειες της ήττας θα είναι καταστροφικές».

Μετά την εμφάνισή του στο πρόσφατο ντιμπέιτ, ο Μπάιντεν έχει επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με γερουσιαστές και κυβερνήτες ώστε να τους διαβεβαιώσει ότι μπορεί να συνεχίσει την προεκλογική κούρσα. Από την άλλη πλευρά, η Ντίσνεϊ ανέφερε ότι θα στηρίξει την Κάμαλα Χάρις σε περίπτωση που ο Μπάιντεν αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσει.

Διαβάστε επίσης:

Ιστορική εκλογή Κόρμπιν: Ισοπέδωσε Εργατικούς και Συντηρητικούς ως ανεξάρτητος υποψήφιος – Έσπασε η παράδοση από το 1937

Η επόμενη ημέρα για τη Βρετανία μετά τους Τόρις και τους… Νέους Εργατικούς

Σκάνδαλο Dior και Armani στην Ιταλία – Τσάντες που πωλούνται για 2600 ευρώ φτιάχνονται με 53 ευρώ από Κινέζους μετανάστες

Βρετανία: «Η αλλαγή αρχίζει τώρα» – Νέος πρωθυπουργός ο Κιρ Στάρμερ μετά τη σαρωτική νίκη στις εκλογές

Ιδιωτεύουν οι γιατροί του ΕΣΥ με τη βούλα του Άδωνη – Βάζει ταφόπλακα στον δημόσιο χαρακτήρα του συστήματος υγείας

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ: Ο δικηγόρος που σάρωσε στις εκλογές στη Βρετανία

Αυγενάκηδες, αυτή η μάστιγα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter