Telegram: Η μυστηριώδης γυναίκα στο τζετ του Πάβελ Ντούροφ – Έχει εξαφανιστεί μετά τη σύλληψη του

Telegram: Η μυστηριώδης γυναίκα στο τζετ του Πάβελ Ντούροφ – Έχει εξαφανιστεί μετά τη σύλληψη του

Η σύντροφος του ιδρυτή του Telegram Πάβελ Ντούροφ, Γιούλια Βαβίλοβα, ενδέχεται να είναι πράκτορας της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Μοσάντ, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, με αποτέλεσμα το θρίλερ για τη σύλληψη του ιδρυτή του Telegram να αποκτά νέα διάσταση.

Συγκεκριμένα, η Daily Mail γράφει ότι η ρωσίδα crypto influencer, Βαβίλοβα έχει συνοδέψει το αφεντικό του Telegram, Pavel Durov σε μια σειρά από πολυτελή ταξίδια πριν από τη σύλληψή του στο Παρίσι, και θα μπορούσε να είχε προδώσει την τοποθεσία του, σύμφωνα με ισχυρισμούς.

Η Γιούλια Βαβίλοβα, η οποία επίσης λέγεται Τζούλι και πιστεύεται ότι είναι 24 ετών, αυτοχαρακτηρίζεται ως «προπονήτρια στα κρυπτονομίσματα» και streamer βιντεοπαιχνιδιών.

Όπως και ο Ντούροφ, είναι ρωσικής καταγωγής και πιστεύεται ότι ζει στο Ντουμπάι, όπου απολαμβάνει έναν πλουσιο τρόπο ζωής με jetset και μοιράζεται φωτογραφίες από τα ταξίδια της.

Πιο πρόσφατα, το Instagram της ήταν γεμάτο με φωτογραφίες από επισκέψεις στο Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Ουζμπεκιστάν και πιο πρόσφατα το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Ντούροφ βρισκόταν σε κάθε μία από τις χώρες αυτές την ίδια στιγμή και δημοσίευσε παρόμοιες ή και πανομοιότυπες φωτογραφίες και βίντεο με τη Βαβίλοβα, συμπεριλαμβανομένου ενός φαραγγιού, σε ένα πεδίο βολής και φαινομενικά στο ίδιο αυτοκίνητο.

Ενώ η Βαβίλοβα φαινόταν να αποφεύγει να απεικονίσει τον Ντούροφ στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους 26.000 ακόλουθούς της, οι φωτογραφίες που μοιράστηκε από το ταξίδι δείχνουν ότι βρίσκονται στις ίδιες τοποθεσίες – και αποκαλύπτουν το ταξίδι τους στην Κεντρική Ασία.

Διαβάστε επίσης – Πάβελ Ντούροφ: Στο στόχαστρο το Telegram και ο ιδρυτής του για «σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών»

Αφού έφτασε στο Παρίσι με τον Ντούροφ η τύχη της αγνοείται έπειτα από τη σύλληψη του Ντούροφ από τις γαλλικές αρχές. Υπάρχουν φωτογραφίες υποστηρίζει το δημοσίευμα ότι η Βαβίλοβα βρίσκεται σε δείπνο μαζί με τον Ντούροφ και συνεργάτες στο Μπακού πριν πετάξουν για Παρίσι.

Δεν είναι σαφές αν η Βαβίλοβα συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές μαζί με τον Ντούροφ, με τις αναφορές να αναφέρουν ότι ο μεγιστάνας της τεχνολογίας συνοδευόταν από «έναν βοηθό και έναν σωματοφύλακα» τη στιγμή της σύλληψής του.

Ο Baptiste Robert, Γάλλος ειδικός σε θέματα κυβερνοασφάλειας και ιδρυτής της νεοφυούς επιχείρησης Predicta Lab, υποστήριξε στο X ότι ο βοηθός ήταν πράγματι η Vavilova.

Η μητέρα της Αικατερίνα διευκρίνισε ότι δεν είχε νέα της κόρης της από την ώρα που το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Παρίσι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γιούλια άρχισε να χρησιμοποιεί το όνομα Βαβίλοβα όταν πήγε στο Ντουμπάι.

Η Vavilova έχει περίπου 45.000 followers σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Telegram, και είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Δεν είναι καθόλου σαφές γιατί ο Ντούροφ πέταξε στο Παρίσι με τη Βαβίλοβα, ενώ γνώριζε ότι αντιμετώπιζε πιθανή σύλληψη.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία: Ισχυρές καταιγίδες, κεραυνοί και μπουρίνια – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα (LIVE)

Εποχικοί πυροσβέστες στο documentonews.gr: Καταγγέλλουν σωρεία παραβάσεων στα ωράρια εργασίας – «Έχουμε ένα συνάδελφο νεκρό»

Παίρνουν φωτιά οι τιμές σε φρούτα και λαχανικά – Η καταστροφή καλλιεργειών από την πυρκαγιά φέρνει νέες αυξήσεις

Ο Χρήστος Σπίρτζης καλεί την Επιτροπή Δεοντολογίας να ελέγξει τον Κασσελάκη!

Εισήγηση βόμβα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για τη Novartis – Αθέμιτες πρακτικές για αποκλεισμό ανταγωνιστών

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter