Τέιλορ Σουίφτ: «Εγώ, η άτεκνη γατομαμά στηρίζω την Κάμαλα Χάρις»

Τέιλορ Σουίφτ: «Εγώ, η άτεκνη γατομαμά στηρίζω την Κάμαλα Χάρις»

Μήνυμα στήριξης στην Κάμαλα Χάρις έστειλε μέσω instagram η Τέιλορ Σουίφτ. Η σταρ της ποπ έγραψε μεταξύ άλλων ότι παρακολούθησε το ντιμπέιτ και πώς ήρθε η ώρα να ανακοινώσει τις αποφάσεις της ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Μάλιστα, υπέγραψε την ανάρτησή της ως «άτεκνη γατομαμά» (Childless Cat Lady), συνοδεύοντάς το μήνυμά της με χαρακτηριστική φωτογραφία.

Το μήνυμα της Τέιλορ Σουίφτ

«Όπως αρκετοί από εσάς, παρακολούθησα το ντιμπέιτ. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι μία θαυμάσια στιγμή να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης των κρίσιμων ζητημάτων τα οποία σας αφορούν περισσότερο. Σαν ψηφοφόρος, εξασφάλισα ότι παρακολουθώ και διαβάζω τα πάντα για τις πολιτικές που υπόσχονται να εφαρμόσουν, αλλά και το σχέδιό τους για τη χώρα.

Πρόσφατα, έμαθα ότι ένα δημιούργημα AI που με απεικόνιζε έδειχνε να υποστηρίζει τον Τραμπ. Ειλικρινά αυτό ενίσχυσε τους φόβους μου γύρω από τη δύναμη του ΑΙ και την εξάπλωσης της παραπληροφόρησης. Αυτή η ιστορία με δίδαξε ότι πρέπει να είμαι απόλυτα διαφανής σχετικά με τις προθέσεις μου για τις επικείμενες εκλογές. Η αλήθεια είναι ο απλούστερος τρόπος για να παλέψουμε ενάντια στην παραπληροφόρηση.

Θα ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Ουόλζ στις Προεδρικές Εκλογές του 2024. Στηρίζω την Κάμαλα επειδή μάχεται για σκοπούς και στόχους τους οποίους πιστεύω ότι χρειάζεται μία μαχήτρια για να τους πετύχει. Θεωρώ ότι είναι μία σταθερή και χαρισματική ηγέτιδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα σαν χώρα, εάν μας καθοδηγούν ήρεμες φωνές και όχι το χάος. Ένιωσα εξαιρετικά με την επιλογή του Τιμ Ουόλζ ως υποψηφίου αντιπροέδρου, καθώς είναι ένα πρόσωπο που μάχεται για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, αλλά και του δικαιώματος των γυναικών στα σώματά τους.

Έκανα την έρευνά μου, όπως και την επιλογή μου. Η επιλογή είναι δική σας. Επίσης θέλω να πω κάτι, ιδιαίτερα προς όσους ψηφίζουν για πρώτη φορά: Θυμηθείτε ότι για να ψηφίσετε, θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι. Το βρίσκω ευκολότερο να ψηφίσω νωρίτερα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Διαβάστε επίσης

«Η Κάμαλα έριξε το δόλωμα και ο Τραμπ το άρπαξε» – Οι πρώτες αναλύσεις για το ντιμπέιτ

Ντιμπέιτ Χάρις-Τραμπ: «Συμμαζέψαμε το χάλι σου – Είσαι μαρξίστρια» – Οι ατάκες για Πούτιν, Μπάιντεν, Ισραήλ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter