Ted Lasso: Πήρε το «OK» για τέταρτη σεζόν – Ποιοι ηθοποιοί θα επιστρέψουν

Η βραβευμένη κωμωδία «Ted Lasso» αναμένεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια σύμφωνα με το Variety. Με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Σουντέικις, η σειρά ακολουθεί την πορεία ενός προπονητή αμερικανικού φούτμπολ στις ΗΠΑ, τον οποίον προσλαμβάνει ποδοσφαιρική ομάδα της Premier League, δίχως εκείνος να έχει… ιδέα από το άθλημα.

Η Warner Bros ανανέωσε τα συμβόλαια των αρχικών μελών του καστ (Χάνα Γουάντινγκαμ, Μπρετ Γκόλντσταϊν, Τζέρεμι Σουίφτ) και στη συνέχεια αναμένεται επικοινωνία  με τα υπόλοιπα μέλη που έχουν συμβόλαια με την SAG-AFTRA, και τα οποία έχουν λήξει, για να γίνουν νέες συμφωνίες.

Εκτός από τους συνδημιουργούς/εκτελεστικούς παραγωγούς Τζέισον Σουντέικις και Μπρένταν Χαντ, η νέα σεζόν φαίνεται να περιλαμβάνει και την Τζούνο Τεμπλ. Πάντως, στα νέα επεισόδια δεν περιλαμβάνεται το όνομα του Φιλ Ντάνστερ, λόγω της συμμετοχής του, τόσο στο «The Devil’s Hour» του Prime Video όσο και στο «Surface» της Apple.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι ηθοποιοί έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι θα ήταν χαρούμενοι να επαναλάβουν τους ρόλους τους εάν τους δοθεί η ευκαιρία.

Ted Lasso — Official Trailer | Apple TV+

Ετικέτες