Ταξίδι στη Μύκονο: Γνωρίστε την κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων

Ταξίδι στη Μύκονο: Γνωρίστε την κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων

Το νησί που γοητεύει τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης: Η Μύκονος, η αρχόντισσα των Κυκλάδων σας περιμένει να την γνωρίσετε.

Το κοσμοπολίτικο στολίδι του Αιγαίου χωράει τα πάντα -και του πάντες: Τα γραφικά σοκάκια του, η 24ωρη διασκέδασή του, το καταπληκτικό φαγητό (η Μύκονος φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης) και οι φυσικές ομορφιές του νησιού δεν θα αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο.

Από τις εκδρομές στο ήσυχο βορειότερο τμήμα μέχρι τα beach parties και από τις επισκέψεις στα παλιά αρχοντικά, μέχρι τις νύχτες που δεν τελειώνουν ποτέ, η Μύκονος είναι ο προορισμός σας.

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τη μυσταγωγική Δήλο, το Ιερό Κέντρο της αρχαιότητας και να θαυμάσετε τον εκπληκτικό ναό του Απόλλωνα. 

Μία από τις πιο ωραίες επιλογές για την διαμονή σας είναι το boutique ξενοδοχείο Grace Mykonos, που υπόσχεται πως θα σας μείνει αξέχαστο.

Ανοιχτά από τις 27 Απριλίου έως και τις 14 Οκτωβρίου (για το 2018) το ξενοδοχείο σας προσφέρει μία καταπληκτική ατμόσφαιρα με φόντο την υπέροχη θέα στην παραλία του Αγίου Στέφανου.

Το Grace Mykonos βρίσκεται στα βόρεια της πόλης της Μυκόνου και διαθέτει την πολυτέλεια που θα σας ξεκουράσει. Βραβευμένο με European Hotel Design Award το 2007, σας παρέχει την εκπληκτική αισθητική του σε ένα χώρο που διαθέτει spa, γυμναστήριο και εξαιρετική κουζίνα.

Ο ρομαντικός χώρος είναι η τέλεια επιλογή για όμορφες αποδράσεις και έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter