Τάνια Τσανακλίδου στο documentonews.gr για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Να είμαστε ενωμένοι απέναντι στην αδικία»

Τάνια Τσανακλίδου στο documentonews.gr για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Να είμαστε ενωμένοι απέναντι στην αδικία»

Μετά τις δηλώσεις του Νίκου Πλακιά, που ζητάει από τους καλλιτέχνες να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους στη συναυλία του Καλλιμάρμαρου, αλλά και το βίντεο που ανάρτησε στα social media η Μαρία Καρυστιανού, οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες παίρνουν θέση με τη σειρά τους. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έγραψε δημοσίως στον προσωπικό του λογαριασμό ενώ ο Φοίβος Δεληβοριάς τοποθετήθηκε αρχικά με δήλωση του στο documentonews.gr.

Επικοινωνήσαμε με την ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου, η οποία δεν βρίσκεται στην Αθήνα και έκανε στο documentonews.gr την ακόλουθη δήλωση: «Ταυτίζομαι απολύτως με τη δήλωση του Φοίβου Δεληβοριά. Ελπίζω και προσδοκώ να είμαστε ενωμένοι απέναντι στην αδικία. Αυτό είναι το χρέος μας».

Διαβάστε επίσης

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Πήρε θέση για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – «Έχω δώσει τον λόγο μου, τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη»

Πλακιάς: Εξώδικα στους καλλιτέχνες και ασφαλιστικά μέτρα εάν γίνει η συναυλία για τα Τέμπη – «Ό,τι είναι να γίνει, να γίνει ονομαστικά» (Video)

Καρυστιανού: «Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο και τίποτα κρυφό» – Τι είπε για τη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Φοίβος Δεληβοριάς στο documentonews.gr: «Θα στήριζα τη συναυλία ακόμα και για μία οικογένεια που έχασε το παιδί της στα Τέμπη»

Στον αέρα η συναυλία για τα Τέμπη – Πλακιας: Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter