Τάνια Τσανακλίδου για Τέμπη: «Δεν θα επιτρέψουμε να μην αποδοθεί δικαιοσύνη»

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Εξελίξεις τώρα» του MEGA, στο πλαίσιο της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, η Τάνια Τσανακλίδου είπε: «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είμαι στο Καλλιμάρμαρο από την στιγμή που με πρότεινε η κυρία Καρυστιανού. Θεωρώ ότι ήταν πολύ μεγάλη μου τιμή να είμαι σε αυτή την ιστορική συναυλία μνήμης με αυτό το παλλόμενο κοινό κάτω από νέα παιδιά κυρίως. Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Θα περάσουν αρκετά βράδια που δεν θα κοιμηθώ, αλλά αυτό με γεμίζει χαρά, γιατί το μήνυμα είναι: “Παιδιά δεν είμαστε μόνοι μας. Όταν είμαστε πολλοί, τίποτα δεν μπορεί να μας νικήσει”».

Ακόμα, η Τάνια Τσανακλίδου πρόσθεσε: «Κανένας δεν θα ησυχάσει αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη και το λέω ευθέως να το έχουν στο νου τους οι εξουσίες. Δεν θα επιτρέψουμε να μην αποδοθεί δικαιοσύνη, και η φωνή μας και το τραγούδι μας θα γίνουν “όπλα”».

Διαβάστε επίσης

Καρυστιανού στη συναυλία για τα Τέμπη: «Αυτό που σκότωσε τα παιδιά μας παραμένει ελεύθερο» (Video) 

Νόμπελ ανοησίας 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι και το αφιέρωσε στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών – Ανατριχίλα στο Καλλιμάρμαρο (Video) 

Το χρυσό περίπτερο της Μενδώνη στη ΔΕΘ – Αυτή την Κυριακή στο Documento 

Τέμπη: Τα συγκλονιστικά μηνύματα της συναυλίας- «Τι θα έλεγαν αν στο τρένο ήταν τα παιδιά τους; – Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» (Photos)