Ταλαιπωρία επιβατών και χάος στα δρομολόγια του προαστιακού

(ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI)

Ταλαιπωρία δίχως τέλος από το πρωί της Δευτέρας, για τους επιβάτες του Προαστιακού και διαρκείς μετεπιβιβάσεις δίχως να υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αιτία αποτέλεσε πρόβλημα στον σταθμό στους Αγίους Αναργύρους, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να αναγκάζονται να μετεπιβιβαστούν στον σταθμό των Κάτω Αχαρνών σε άλλο τρένο υφιστάμενοι μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ η ίδια κατάσταση, όπως προκύπτει από ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συνεχιστεί και την Τρίτη, αφού το πρόβλημα υποδομής στους Αγίους Αναργύρους συνεχίζεται.

Η χαοτική κατάσταση που επικρατεί, αναγκάζει τους πολίτες να αλλάξουν δύο ή και τρεις φορές συρμό προκειμένου να μεταβούν σε προορισμούς όπως το αεροδρόμιο, ενώ η ταλαιπωρία αυξάνει, εξαιτίας της έλλειψης προκαθορισμένων τροποποιήσεων.

Σημειώνεται δε, πως η εταιρία ανακοίνωσε την κατάργηση αρκετών αμαξοστοιχιών για την Δευτέρα και συγκεκριμένα, της αμαξοστοιχίας 1552 (Αθήνα – Χαλκίδα) καθώς και των απογευματινών αμαξοστοιχιών 2232, 2237, 2236, 2241, 2240, 2245, 2244 και 2249, οι οποίες εκτελούν τα τοπικά δρομολόγια στο τμήμα Κορωπί – Λιόσια.