Ταινία η ζωή του θρυλικού Αντονι Μπουρντεν

Ταινία η ζωή του θρυλικού Αντονι Μπουρντεν

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί η ζωή του διάσημου σεφ Αντονι Μπουρντέν, που στις 8 Ιουνίου 2018, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η ταινία θα λέγεται  «Τony» και ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Αμερικανό σεφ θα είναι ο  21χρονος  Ντόμινικ Σέσα, που εντυπωσίασε υποκριτικά στο τελευταίο φιλμ του Αλεξάντερ Πέιν «Τα παιδιά του χειμώνα».

Ο Ντομινίκ Σέσα έχει κερδίσει ήδη το Βραβείο Best Young Performer των Critics Choice Movie Awards. Το περιοδικό Variety τον συμπεριέλαβε στη λίστα των «10 Actors to Watch for 2023».

Στο «The Holdovers- Τα παιδιά του χειμώνα» ο ηθοποιός από το Νιου Τζέρσει εντυπωσίασε ως ατίθασος φοιτητής που αναγκάζεται να μείνει στο οικοτροφείο μαζί με έναν καθηγητή και μια μαγείρισσα στις διακοπές των Χριστουγέννων.

Τη σκηνοθεσία, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει ο δημιουργός του «BlackBerry», Ματ Τζόνσον, ενώ το σενάριο αναμένεται να αναλάβουν οι Λου Χάου και Τοντ Μπάρτελς.

Η παραγωγή ακόμα δεν έχει ανακοινώσει σε ποια περίοδο της ζωής του δημοφιλούς σεφ και παρουσιαστή θα αναφέρεται η ταινία.

Ο Αντονι Μπουρντέν έγινε γνωστός στο χώρο της γαστρονομίας, κατά τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90, όταν ανέλαβε το πόστο του αρχιμάγειρα στο γνωστό εστιατόριο «Brasserie Les Halles».

Το κοινό τον έμαθε μέσα από τις εκπομπές μαγειρικής όπου γύριζε όλο τον κόσμο δοκιμάζοντας σπεσιαλιτέ από τοπικές κουζίνες στην εκπομπή του  «Anthony Bourdain: No Reservations».

Το 2018 αυτοκτόνησε, χάνοντας τη μάχη με την κατάθλιψη και τους εθισμούς που αντιμετώπιζε.

Διαβάστε επίσης:

Η Ακαδημία Κινηματογράφου και τα Κινηματογραφικά Σωματεία καταγγέλλουν το ΥΠΠΟ

ΔΣ προσεχώς

Φοίβος Δεληβοριάς: Η κυβέρνηση είναι ανίκανη, η αντιπολίτευση γελοία

Φιάσκο του ΥΠΠΟ με την επιτροπή για τα Οσκαρ καταγγέλλει ο σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter