Tagesspiegel: «Τζογάρει η Χάρις τη νίκη της; Η υποψήφια των Δημοκρατικών επιχειρεί μια ριψοκίνδυνη κατά μέτωπο επίθεση»

Tagesspiegel: «Τζογάρει η Χάρις τη νίκη της; Η υποψήφια των Δημοκρατικών επιχειρεί μια ριψοκίνδυνη κατά μέτωπο επίθεση»
(AP Photo/John Locher)

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ηρωική διάσωση δύο γυναικών από Γάλλους στρατιώτες στα Ιμαλάια». Καθηλωμένες σε υψόμετρο 6.000 μέτρων, μια Βρετανίδα και μια Αμερικανίδα διασώθηκαν από τρεις στρατιώτες από το Σαμονί. Στη Liberation διαβάζουμε: «Μασκ και Τραμπ σε παραλήρημα». Προσβλητικά σχόλια, λαχείο ενός εκατομμυρίου δολαρίων και fake news, έντεκα μέρες πριν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η παγκόσμια οικονομική αυτοκρατορία της Χεζμπολάχ». Το Ισραήλ προσπαθεί να πλήξει την οικονομική δύναμη της Χεζμπολάχ. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Τζογάρει η Χάρις τη νίκη της;». Μετά την παραίτηση του Μπάιντεν, η είσοδος στον Λευκό Οίκο φαινόταν εφικτή για την Κάμαλα Χάρις. Στο μεταξύ, ο Ντόναλντ Τραμπ την πρόλαβε στις δημοσκοπήσεις. Η υποψήφια των Δημοκρατικών επιχειρεί τώρα μια ριψοκίνδυνη κατά μέτωπο επίθεση.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Η χτυπημένη Χεζμπολάχ εξακολουθεί να παραμένει “δεινός εχθρός”». Η μαχητική ομάδα έχει ανακάμψει από μεγάλες αποτυχίες χάρη σε μια ευέλικτη δομή διοίκησης, τη βοήθεια από το Ιράν και τον πολυετή σχεδιασμό για μια ισραηλινή εισβολή. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Η Ρωσία παρείχε δεδομένα στόχευσης για την επίθεση των Χούθι». Η Ρωσία παρείχε δεδομένα στόχευσης για στους αντάρτες Χούθι της Υεμένης, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις σε δυτικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «”Σαν ένα διεστραμμένο παιχνίδι” Πρώην μοντέλο λέει ότι ο Τραμπ την άγγιξε σε μια συνάντηση με τον Επστάιν». Η Στέισι Γουίλιαμς δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος, ο εκπρόσωπος του οποίου αρνήθηκε τις κατηγορίες, την παρενόχλησε σεξουαλικά το 1993, όταν τους σύστησε ο Τζέφρι Έπσταϊν.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Πυροβολισμοί μεταξύ συμμοριών στη Νάπολη: Σκοτώθηκε 15χρονος στο δρόμο». Το νεαρό αγόρι πυροβολήθηκε στην πλάτη.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Πείνα και απόγνωση για τους κατοίκους της Γάζας». Οι κάτοικοι της Γάζας υποφέρουν από ελλείψεις τροφίμων λόγω της ισραηλινής πολιορκίας.

Διαβάστε επίσης:

Έχει και ο Άδωνης τα δίκια του

Σκάνδαλο Novartis και άρση προστασίας μαρτύρων: Μην τολμήσει κανείς να (ξανα) καταγγείλει διαφθορά

Σκάνδαλο στην Καθολική Εκκλησία: «Ιερές» business, απάτες και εκβιασμοί – Οι σκιές και το ποινικό παρελθόν του επιχειρηματία

Γάζα: «Παράθυρο» για έμμεσες διαπραγματεύσεις μέσω Κατάρ – «Ναι» σε ανακωχή υπό όρους από τη Χαμάς

Λίβανος: Νεκροί τρεις δημοσιογράφοι από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Σφυροκόπημα στα προάστια της Βηρυτού (Video)

Ένα Predator τους χωρίζει, μια χειραψία τους ενώνει!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter