Tagesspiegel: «Μία από τις πιο καταστροφικές επιθέσεις στην Ουκρανία από την αρχή του πολέμου»

Tagesspiegel: «Μία από τις πιο καταστροφικές επιθέσεις στην Ουκρανία από την αρχή του πολέμου»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Οι χάρτες του β’ γύρου των βουλευτικών εκλογών». Ιστορική πρωτιά για το Νέο Λαϊκό Μέτωπο. Στη Liberation διαβάζουμε: «Διχασμένο το στρατόπεδο του Μακρόν». Στις 9 Ιουνίου, ο Εμανουέλ Μακρόν «πάτησε το κουμπί» της διάλυσης της Βουλής, αμέσως μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Πλέον, δεν βιάζεται.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η Γαλλία αντιμετωπίζει δυσκολίες στον σχηματισμό κυβέρνησης». Μετά τη νίκη του Νέου Λαϊκού Μετώπου, δεν υπάρχουν σαφείς πλειοψηφίες στην Εθνοσυνέλευση. Η Tagesspiegel αναφέρει: «”Αυτός είναι ένας πόλεμος εναντίον αμάχων”». Με υπερηχητικούς πυραύλους και πυραύλους κρουζ, η Ρωσία πραγματοποίησε μία από τις πιο καταστροφικές επιθέσεις στην Ουκρανία από την αρχή του πολέμου.

Στις ΗΠΑ, στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Η γαλλική αριστερά έλαβε τις περισσότερες έδρες στο κοινοβούλιο». Ένας συνασπισμός αριστερών κομμάτων κέρδισε τις περισσότερες έδρες στις βουλευτικές εκλογές της Γαλλίας, μια εκπληκτική νίκη που τροφοδοτήθηκε από ένα κύμα αντίθεσης στην ακροδεξιά της Μαρίν Λεπέν.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Οι Εργατικοί θέλουν να διορθώσουν τις δυσλειτουργίες του NHS ξεκινώντας με τα χειρουργεία». Ο νέος υπουργός Υγείας Γουές Στρίτινγκ δεσμεύεται να διαθέσει δισεκατομμύρια στους γενικούς γιατρούς.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν παιδικό νοσοκομείο στο Κίεβο». Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από το μπαράζ πυραύλων σε πόλεις της Ουκρανίας.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η Ρωσία χτύπησε ένα νοσοκομείο παίδων στο Κίεβο». Η Μόσχα εκτόξευσε «βροχή» πυραύλων εναντίον διαφόρων περιοχών της Ουκρανίας. Τουλάχιστον 30 νεκροί.

Διαβάστε επίσης:

Κύμα καύσωνα στο Τόκιο: Άγγιξε τους 40 βαθμούς – Έξι νεκροί από θερμοπληξία

Η σφαγή στη Γάζα συνεχίζεται: «Σοκαρισμένος» ο ΟΗΕ από τις νέες εντολές εκκένωσης του Ισραήλ

Αλβανία: Μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή του Αργυροκάστρου κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα (Video)

Παρίσι: Ο δήμος λέει «όχι» στην εξέδρα του Σηκουάνα για τα ιπτάμενα ταξί στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Video)

Τζο Μπάιντεν: Αυτοί είναι οι Δημοκρατικοί που θέλουν να αποσυρθεί – Οι παρασκηνιακές διεργασίες

Γαλλία: Ο Μακρόν ελπίζει σε μια νέα «κεντρώα» πλειοψηφία διασπώντας την Αριστερά;

Politico: Ο Βίκτορ Όρμπαν αυτοανακηρύσσεται προκλητικά «πρόεδρος της Ευρώπης»!

Ο Τραμπ πήρε ασυλία και ο Μπάιντεν… παράταση

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter