Tagesspiegel: «Δύο ηλικιωμένοι λευκοί παλεύουν για την προεδρία των ΗΠΑ»

Tagesspiegel: «Δύο ηλικιωμένοι λευκοί παλεύουν για την προεδρία των ΗΠΑ»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Η ομάδα του Μακρόν διχασμένη ως προς τις στρατηγικές του δεύτερου γύρου των εκλογών». Υπό πίεση το στρατόπεδο Μακρόν για την περίοδο μεταξύ των δύο γύρων των εκλογών. Στη Liberation διαβάζουμε: «Στη Νέα Καληδονία η προεκλογική εκστρατεία διαταράχθηκε από νέες εντάσεις». Νέες αναταραχές στη Νέα Καληδονία. Ο νέος κύκλος βίας ξέσπασε καθώς η Γαλλία ετοιμάζεται να ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Πίσω στην Αυστραλία». Ο ιδρυτής του Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ βρίσκεται πλέον στην Αυστραλία, αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά τη συμφωνία του με την αμερικανική δικαιοσύνη. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Θα κρίνει ένα ντιμπέιτ τις εκλογές στις ΗΠΑ;» Δύο ηλικιωμένοι λευκοί παλεύουν για την προεδρία. Ο Μπάιντεν και ο Τραμπ θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον σε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ για πρώτη φορά από το 2020.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Το Ανώτατο Δικαστήριο πρόκειται να επιτρέψει τις αμβλώσεις στο Αϊντάχο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης». Το Ανώτατο Δικαστήριο φαίνεται έτοιμο να επιτρέψει τις αμβλώσεις στο Αϊντάχο σε περιπτώσεις που η υγεία της εγκύου βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Δημοσιογράφος της WSJ δικάζεται στη Ρωσία». Ο δημοσιογράφος Έβαν Γκέρσκοβιτς είναι αντιμέτωπος με μια ψευδή κατηγορία για κατασκοπεία σε δίκη κεκλεισμένων των θυρών.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ και ο αρχηγός των Εργατικών Κιρ Στάρμερ συγκρούονται για το σκάνδαλο με τα στοιχήματα στο τελευταίο τους ντιμπέιτ πριν τις εκλογές». Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στη Βρετανία, διατυπώθηκαν ισχυρισμοί ότι υπήρξαν στοιχήματα από άτομα με γνώση της ημερομηνίας των γενικών εκλογών, πριν ο Ρίσι Σουνάκ ανακοινώσει το πότε θα διεξαχθούν.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Μάχη για τα πρόσωπα στα κορυφαία αξιώματα της ΕΕ». Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι τα έβαλε με την ΕΕ για την άτυπη συμφωνία της περασμένης Τρίτης, σχετικά με τα κορυφαία αξιώματα.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Απόπειρα πραξικοπήματος στη Βολιβία: Έφοδος του στρατού στο προεδρικό Μέγαρο». Σε κατάσταση συναγερμού η Βολιβία έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος κατά του προέδρου Λουίς Άρσε από στρατιωτικές δυνάμειες υπό τις εντολές του αποπεμφθέντος αρχηγού του στρατού Χουάν Χοσέ Ζουνίγκα.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: «Δεν έχουμε δει ποτέ τόσους αμάχους θύματα» δηλώνουν Αμερικανοί γιατροί και νοσηλευτές

Αυτοκτόνησε ρομπότ στη Νότια Κορέα – Ήταν δημόσιος υπάλληλος

ΝΑΤΟ: Επιστρέφει η κούρσα τρόμου των πυρηνικών – «Κλιμακώνουν την ένταση» η απάντηση Μόσχας και Πεκίνου

Βολιβία: Χιλιάδες λαού στους δρόμους για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας – Απέτυχε το πραξικόπημα Ζούνιγκα (Photos – Videos)

Βολιβία: Η στιγμή της σύλληψης του στρατηγού Ζούνιγκα για την απόπειρα πραξικοπήματος (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter