Τα «Τραγούδια της οδού Στουρνάρη»

Τα «Τραγούδια της οδού Στουρνάρη»

Σε ένα τζαμάρισμα με χαλαρή διάθεση και αυτοσχεδιαστικές τάσεις  ο Γιώργος Λαγγουρέτος,  ο Αντώνης Νομικός και ο Βασίλης Καζής θα παρουσιάσουν την  Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Μαΐου  2023 στις 10μμ στο Poetry Bar (Σουλτάνη 4 Εξάρχεια) το διήμερο live project  «τραγούδια της οδού Στουρνάρη».

Τραγούδια για ένα δρόμο που  ξεκινάει απ’ την πλατεία Εξαρχείων, περνάει απ’ το Πολυτεχνείο, τα θέατρα στο ύψος της Πατησίων, το Υπουργείο Υγείας και καταλήγει στη λεωφόρο Αχαρνών, δίπλα στους απόκληρους της πλατείας Βάθης. Αλλά κυρίως για τους ανήσυχους ανθρώπους που κυκλοφορούν εκεί, καλλιτέχνες, επιστήμονες, μετανάστες και φοιτητές, αλλά και τους ένστολους που την «πατάνε» φυλώντας τις λαμαρίνες ! Τραγούδια για την περιοχή όπου το κράτος διευκολύνει με κάθε τρόπο «επενδυτές» » που θέλουν να κάνουν την γειτονιά ξενοδοχείο, μια γειτονιά που έχει συνδεθεί με πορείες και συγκρούσεις για ένα καλύτερο και δικαιότερο κόσμο.

Στα «Τραγούδια της Οδού Στουρνάρη» συμμετέχουν  ο Γιώργος Λαγγουρέτος (φωνή, ακουστική κιθάρα), ο Αντώνης Νομικός (κρουστά, ηχητικά εφέ) και ο Βασίλης Καζής (φωνή, ηλεκτρική κιθάρα, λούπες) ενώ την επιμέλεια ήχου θα έχει ο Φώτης Κοκαβέσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter