Τα δώρα των Χριστουγέννων ετοιμάζει η Κατερίνα Στικούδη

Τα δώρα των Χριστουγέννων ετοιμάζει η Κατερίνα Στικούδη
Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Η Κατερίνα Στικούδη στο blog της Stik with me στο bestofyou.gr γράφει για το δώρο των Χριστουγέννων που θέλει να προσφέρει στους αγαπημένους της.

«Αφού φτασαμε στα μέσα Νοέμβρη, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι μπαίνουμε σε Χριστουγιεννιάτικο περιβάλλον; Δεν έχω στολίσει ακόμα (ξερω δυο τρεις που το έχουν κάνει ΠΡΙΝ την 28η Οκτωβρίου), αλλά σιγά σιγά θα αρχίσουν οι ετοιμασίες. Και θα σας εξομολογηθώ ότι το κομμάτι από αυτήν την περίοδο που μου αρέσει περισσότερο είναι τα δώρα. Τόσο να λαμβάνω όσο και να δίνω. Το τελευταίο διάστημα βέβαια πήραμε πολλά δώρα. Και ευχαριστώ όλους αυτούς που μπήκαν στον κόπο και έκαναν την κίνηση. Η σκέψη βέβαια μετράει, αλλά το ίδιο και η χειρονομία. Εδώ όμως θα σταθούμε λίγο στο περιεχόμενο. Δηλαδή, τι νομίζω πως συνθέτει ένα δώρο που αλήθεια κάνει τη διαφορά…» γράφει η αγαπημένη παρουσιάστρια.

«Προφανώς και το πιο βασικό είναι η περίσταση που θα καθορίσει και το τι ακριβώς θα διαλέξουμε. Αλλά θα σας πω κάτι… όσο μου αρέσει να παίρνω δωράκια (και σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε) τόσο πιο πολύ μου αρέσουν τα απρογραμμάτιστα δώρα, αυτά που είναι εκτός πλαισίου, που δε χρειάζονται γιορτές ή γενέθλια, επετείους ή σημαντικά γεγονότα για να έρθουν» συμπληρώνει.

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο της Κατερίνας Στικούδη εδώ

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter