Τα διεθνή ΜΜΕ για την καταδίκη Τράμπ: Ιστορική απόφαση – «Ένοχος για όλες τις κατηγορίες»

Τα διεθνή ΜΜΕ για την καταδίκη Τράμπ: Ιστορική απόφαση – «Ένοχος για όλες τις κατηγορίες»

Στις ΗΠΑ, η Wall Street Journal κυκλοφόρησε με τίτλο: «Ο Τραμπ καταδικάστηκε». Στο άρθρο της εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η εξέλιξη αυτή εκτιμάται ότι θα έχει επηρεάσει σημαντικά την προεκλογική εκστρατεία. Αντίστοιχα η Washington Post έχει κεντρικό τίτλο: «Ο Τραμπ βρέθηκε ένοχος». Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα χαρακτηρίζει την απόφαση ιστορική και δίνει μια περιγραφή για τα όσα συνέβησαν εντός της δικαστικής αίθουσας και τους λόγους που η απόφαση είναι ιστορική. Η USA Today κυκλοφορεί με τίτλο: «Τραμπ ένοχος».

Στη Βρετανία, ο Guardian έχει τίτλο: «Ένοχος για όλες τις κατηγορίες». Η βρετανική εφημερίδα στο ρεπορτάζ της περιγράφει μεταξύ άλλων την οργισμένη αντίδραση του πρώην προέδρου στην καταδίκη του και δίνει ένα χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες κινήσεις και την εξέλιξη της υπόθεσης.

Στη Γαλλία, η Le Figaro έχει τίτλο: «Ισλαμισμός, ακροαριστερά… Η υπηρεσία πληροφοριών σε συναγερμό». Στο άρθρο παρουσιάζεται ένας χάρτης στον οποίο ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών RN χρησιμοποιεί για να εξηγήσει τους κινδύνους πολιτικής βίας και τρομοκρατίας με τους οποίους έρχεται αντιμέτωπη η υπηρεσία του.

Στη Γερμανία, η Die Welt κυκλοφορεί με τίτλο: «Σύμμαχοι θέλουν αλλαγή πορείας στην βοήθεια προς την Ουκρανία» και το άρθρο περιγράφει την συζήτηση που υπάρχει στους κόλπους του ΝΑΤΟ για να επιτραπεί στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί τα οπλικά συστήματα που της παραδίδονται για να χτυπάει μέσα στην Ρωσία.

Στη Daily Telegraph διαβάζουμε τίτλο « Τραμπ ένοχος» και στην συνέχεια το ρεπορτάζ περιγράφει την «πρώτη καταδίκη για ποινική υπόθεση προέδρου στην ιστορία εξαιτίας της υπόθεσης δωροδοκίας έναντι φίμωσης».

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera κυκλοφορεί με τίτλο: «Ιστορική καταδίκη για Τραμπ- «Θα το παλέψω»».

Στην Ισπανία η El Pais κυκλοφορεί με τίτλο: «Η αμνηστία είναι πλέον νόμος». Στο ρεπορτάζ περιγράφεται η ψήφιση του νόμου αμνηστίας για τους αυτονομιστές ηγέτες της Καταλονίας που πέρας η κυβέρνηση Σάντσεθ.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Ομόνοια: Νεαρή γυναίκα βρέθηκε δεμένη και βαριά κακοποιημένη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Ο Μητσοτάκης σε πανικό: Την συνταξιούχο «μου την έφερε ο επίσκοπος» (Video)

Ψάχνει τον Μεντιλίμπαρ ο Μητσοτάκης (Video)

Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια Ευελπίδων

Ντόναλντ Τραμπ: Υποστηρικτές του καλούν σε βία και ταραχές μετά την καταδίκη – Σοκάρουν οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο

Στόρμι Ντάνιελς: Η πρώτη αντίδραση μετά την καταδίκη του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Συνεχίζεται ο εφιάλτης στη Ράφα – «Ελέγχουμε πλήρως τον διάδρομο της Φιλαδέλφειας», λένε οι Ισραηλινοί

Λεωφόρος Συγγρού: Αυτοκίνητο «μπήκε» σε καφετέρια – Εικόνες από το σημείο (Photos – Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter