ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η ΠΓ – Στο τραπέζι τα οργανωτικά, τα οικονομικά και η κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η ΠΓ – Στο τραπέζι τα οργανωτικά, τα οικονομικά και η κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση

Συνεδριάζει σήμερα στις 15:30 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τονίζουν ανώτατες πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο documentonews.gr, το συγκεκριμένο Όργανο θα συνεδριάζει πολύ συχνά στο εξής, ενόψει των κρίσιμων εβδομάδων που θα οδηγήσουν στο Συνέδριο και φυσικά στις εσωκομματικές κάλπες.

Αναμένεται να συζητηθεί η εφαρμογή της πολιτικής απόφασης της πρόσφατης Κεντρικής Επιτροπής, να γίνει το πρώτο βήμα για την προετοιμασία της συνεδρίασης της επόμενης Κεντρικής Επιτροπής στις 5 Οκτώβρη, ενώ θα συζητηθούν οι χρεώσεις που θα αναλάβει το κάθε μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.

Όπως έχουμε αναφέρει, σε συνεχή επικοινωνία βρίσκεται το τριμελές συντονιστικό του Οργανωτικού Γραφείου (Συμεωνίδου, Μπελώνη και Τελιγιορίδου), το οποίο αντικατέστησε τον Γιάννη Βουλγαράκη.

Επίσης, θα συζητηθεί και το κείμενο, πάνω στο οποίο θα πραγματοποιηθεί ο προσυνεδριακός διάλογος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει και συζήτηση για τα οικονομικά, στον απόηχο της προχθεσινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής. Στο τραπέζι είναι η πρόταση για θέσπιση κάρτας μέλους, για οικονομική εξόρμηση, για αύξηση της εισφοράς βουλευτών και ευρωβουλευτών, ενώ έχει συζητηθεί και το πως θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα από την κρατική επιχορήγηση που αναμένεται να δώσουν ανάσα στα κομματικά ταμεία σε λίγες μέρες.

Διαβάστε σχετικά: ΣΥΡΙΖΑ: Τι ισχύει με την κρατική χρηματοδότηση, τα χρέη και τους μισθούς – Πρόταση για θέσπιση κάρτας μέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, θα συζητηθεί και η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Θεοδώρας Τζάκρη και του Γιάννη Ραγκούση, προφανώς σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι. Υπενθυμίζεται πως η γραμματέας της ΚΟ έχει καταγγείλει τον Γιάννη Ραγκούση για bullying, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Και οι δυο έχουν δηλώσει πως επιθυμούν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Όλα αυτά, την ώρα που αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις των Κασσελάκη και Φάμελλου, οι οποίοι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ριχτούν στη μάχη για την προεδρία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter