ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή με νέες ισορροπίες – Χωρίς πλειοψηφία η πλευρά Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή με νέες ισορροπίες – Χωρίς πλειοψηφία η πλευρά Κασσελάκη

Συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του οικονομικού διευθυντή του κόμματος Χρήστου Μαυροκεφαλίδη, στον απόηχο της επιστολής τεσσάρων μελών της Επιτροπής όπου ζητούν εξηγήσεις και διευκρινίσεις για το κόστος της παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, για τα χρέη προς τους προμηθευτές, αλλά και για το πώς πληρώθηκε μέρος των οφειλόμενων μισθών των εργαζομένων σε Κόκκινο και Αυγή.

Την επιστολή υπογράφουν τα στελέχη της Επιτροπής που βρίσκονται στην πλευρά Κασσελάκη (Κασιμάτη, Πούλου, Χρηστίδου και Σκούφας).

Στην Κεντρική Επιτροπή υπήρξαν αντιδράσεις από την απέναντι πλευρά, που υποστήριξαν πως δεν ανήκουν στο πλαίσιο της Αριστεράς αιχμές όσον αφορά τη μισθοδοσία απλήρωτων εργαζομένων. Επίσης, επισήμαναν πως οι πληρωμές γίνονται μέσω τράπεζας, οπότε όλες οι συναλλαγές είναι καθαρές.

Αλλάζουν οι ισορροπίες

Μέχρι και το Σάββατο, την πλειοψηφία στην Οικονομική Επιτροπή είχε η πλευρά Κασσελάκη, όμως φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν. Αρχικά μέλη της Επιτροπής ήταν οι Νίνα Κασιμάτη, Γιώτα Πούλου, Ραλλία Χρηστίδου, Βαγγέλης Σκούφας, Παναγιώτης Μελαχροινός, Τρύφων Αλεξιάδης και Γιώργος Κασσαράς.

Στους παραπάνω προστέθηκαν οι Δημήτρης Χαλαζωνίτης, Αναστασία Σαπουνά και Ζαχαρούλα Τσιριγώτη. Και οι τρεις είχαν υπογράψει τη μομφή κατά του Στέφανου Κασσελάκη…

Σκοπός της αυριανής συνεδρίασης είναι η ενημέρωση επί των οικονομικών και τα επόμενα βήματα.

Διαβάστε επίσης

Πρώτο χτύπημα από την εσωκομματική αντιπολίτευση – Αφετηρία αμφισβήτησης της κυβερνητικής πολιτικής

Γερμανία: Το SPD πρώτο στο Βρανδεμβούργο – «Το κόμμα του Σολτς νίκησε, ο καγκελάριος έχασε»

Super League: Η βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική – Οι κερδισμένοι και τα ντέρμπι που έρχονται (Videos)

Καιρός: Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία – Πού αναμένονται βροχές από το μεσημέρι

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter