ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή – Την Τετάρτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Πέμπτη η Πολιτική Γραμματεία

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή – Την Τετάρτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Πέμπτη η Πολιτική Γραμματεία

Κυριακή πρωί συνεδρίασε στο γραφείο του προέδρου στην Κουμουνδούρου, με επικεφαλής τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη, η οικονομική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που προέκυψε από την Κεντρική Επιτροπή και η οποία αποτελείται από τους Αλεξιάδη Τρύφωνα, Κασσάρα Γιώργο, Κασιμάτη Νίνα, Μελαχροινό Παναγιώτη, Πούλου Γιώτα, Σκούφα Βαγγέλη και Χρηστίδου Ραλλία.

Αντικείμενο της συνεδρίασης η οικονομική κατάσταση στο κόμμα αλλά και στα κομματικά media.

«Λίγες ώρες μετά το τέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και η δέσμευση του Στέφανου Κασσελακη για συνεχής συνεδρίαση των οργάνων πραγματοποιείται ήδη» λένε από το περιβάλλον του προέδρου.

Επίσης προγραμματίζεται ήδη η συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας για την Πέμπτη 11/7, στις 11:00 το πρωί. Την προηγούμενη μέρα θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, ώστε να τοποθετηθούν οι βουλευτές για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, για το μέλλον του κόμματος, αλλά και για όλα τα μείζονα θέματα.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή οι προτάσεις για τα δημοψηφίσματα – Αυτή είναι η νέα Οικονομική Επιτροπή

Προειδοποίηση Κασσελάκη σε όσους «αντιφάσκουν» με τις αποφάσεις του κόμματος δημόσια: «Δεν είναι απειλή, είναι απλή λογική»

Η μαφία της Μυκόνου, δύο δολοφονίες και το χαμένο ηχητικό – Την Κυριακή στο Documento

Οργή στην αγορά για τον εμπαιγμό με τα τεκμήρια – Η κυβέρνηση φορτώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες με φόρους χιλιάδων ευρώ

Άνοιξε τις πύλες του το 43ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter