Συνάντηση των υποψηφίων προέδρων στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα γίνει» λέει ο Πολάκης – «Παρών» δηλώνει ο Κασσελάκης

Συνάντηση των υποψηφίων προέδρων στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα γίνει» λέει ο Πολάκης  – «Παρών» δηλώνει ο Κασσελάκης

Να «κλειδώνει» δείχνει τελικά η συνάντηση των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Κουμουνδούρου το μεσημέρι της Πέμπτης. Παρότι, νωρίτερα, όλα συνέτειναν στο ότι η πρόταση δεν προχωράει, με ανάρτησή του, ο Π. Πολάκης τονίζει πως τελικά η συνάντηση θα γίνει σημειώνοντας πως «κάποιοι προσπαθούν ύπουλα να την ακυρώσουν».

Διαβάστε περισσότερα: Πολάκης: «Κάποιοι προσπαθούν ύπουλα να ακυρώσουν την αυριανή συνάντηση»

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης, με δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής το μεσημέρι της Τετάρτης, πήρε πρωτοβουλία για άμεση συνάντηση των υποψηφίων την Πέμπτη στην Κουμουνδούρου προκειμένου να «ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα για να επιτευχθεί ομαλότητα και ηρεμία, να οριστούν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών και να ξεκαθαριστεί μια σειρά από θέματα».

Όπως είπε, οι Νικόλας Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος δήλωσαν ότι θα παραστούν, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα παραστούν και «σαν θεσμικοί εγγυητές της συνάντησης ο Νίκος Παππάς και η Ράνια Σβίγκου». Παράλληλα, σημείωσε ότι έχουν ενημερωθεί ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Στέφανος Κασσελάκης. Σε ερώτηση μάλιστα εάν θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Θα δείξει. Δική του ευθύνη».

Διαβάστε περισσότερα: Πρωτοβουλία Πολάκη για άμεση συνάντηση των πέντε υποψηφίων στην Κουμουνδούρου

Από την πρώτη στιγμή, το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη διαμηνύθηκε πως θα δώσει το «παρών».  Ωστόσο, Σωκράτης Φάμελλος και Απόστολος Γκλέτσος ήταν θετικοί αλλά υπό προϋποθέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν διαφωνίες για τον χρόνο της συνάντησης.

Όμως, ενώ όλα έδειχναν πως έχει βρεθεί φόρμουλα για να γίνει η συνάντηση, ενώ μάλιστα είχε ανακοινωθεί και η ακύρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, προέκυψαν δυσκολίες.

Τελικά με ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει πως θα γίνει η συνάντηση των υποψηφίων προέδρων την Πέμπτη.

«Ο Νικος Φαραντουρης και ο Αποστολος Γκλετσος θα συμμετασχουν μεσω ZOOM», έγραψε. «Στη συναντηση με βαση τη συννενοηση που εχει γινει θα ειναι παροντες η Ρανια Σβιγγου γραμματεας του κομματος ,ο Νικος Παππας ως προεδρος της ΚΟ και ο Θανος Μωραιτης ως διευθυντης της Κοινοβουλευτικης Ομαδας!»

Ανάρτηση Κασσελάκη

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του δηλώνει «παρών» για την αυριανή συνάντηση, επισημαίνοντας: «Εύχομαι πραγματικά οι καλές προθέσεις να είναι ειλικρινείς από όλους μας και να μη δυναμιτίσει κανείς την προσπάθεια».

 

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοβουλία Πολάκη για άμεση συνάντηση των πέντε υποψηφίων στην Κουμουνδούρου

Σχέδιο αποκλιμάκωσης από Πολάκη για ΣΥΡΙΖΑ: Όχι σε διαγραφή Κασσελάκη, άμεση σύσκεψη των 5 υποψηφίων και δύο debate πριν τις εκλογές

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. στη Βασιλίσσης Σοφίας

Καταπέλτης για Καλλιάνο, δικαίωση για τον γιατρό η ΕΔΕ του «Αττικόν» – Το Documento αποκαλύπτει το πόρισμα

Μάχες «μέχρις εσχάτων» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Το Σάββατο η κρίσιμη Kεντρική Eπιτροπή για Κασσελάκη

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter