ΣΥΡΙΖΑ: «Στις δημοκρατίες – μπανανίες οι κυβερνήσεις τρέμουν τους ισχυρούς και τους υπηρετούν ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας»

ΣΥΡΙΖΑ: «Στις δημοκρατίες – μπανανίες οι κυβερνήσεις τρέμουν τους ισχυρούς και τους υπηρετούν ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας»

«Μόνο στις δημοκρατίες – μπανανίες οι κυβερνήσεις τρέμουν τους ισχυρούς του χρήματος και τους υπηρετούν ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του σχετικά με την ακρίβεια.

Αναφέρεται στην απάντηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τις τιμές των προϊόντων των πολυεθνικών που στην ουσία δεν απαντάει επειδή θα συλλέξει στοιχεία.

«Ας κοιτάξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να λάβει εδώ και τώρα τα αναγκαία μέτρα για την πάταξη της αισχροκέρδειας, και της εγχώριας και των πολυεθνικών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του  ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

«Και ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές για πρόεδρο της κομισιόν, η πολιτική «φίλη» του Κ. Μητσοτάκη, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, απάντησε στην επιστολή σχετικά με τις τιμές των προϊόντων των πολυεθνικών.

Τι απάντησε; Ότι ΕΕ θα ερευνήσει το θέμα, θα συλλέξει στοιχεία, θα συνομιλήσει με τους ενδιαφερόμενους και θα εξετάσει πιθανά μέτρα.

Μέχρι η ΕΕ να βρει άκρη με τα «θα» της και για το αν, ποιο και πόσο πρόβλημα υπάρχει με τις αθέμιτες πρακτικές των πολυεθνικών στην Ευρώπη, ας κοιτάξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να λάβει εδώ και τώρα τα αναγκαία μέτρα για την πάταξη της αισχροκέρδειας, και της εγχώριας και των πολυεθνικών.

Γιατί μόνο στις δημοκρατίες – μπανανίες οι κυβερνήσεις τρέμουν τους ισχυρούς του χρήματος και τους υπηρετούν ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας.

Σε κάθε περίπτωση, με τυπικές απαντήσεις σε τυπικές επιστολές επικοινωνιακής έμπνευσης, η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Συγχαρητήρια στον Κιρ Στάρμερ για την μεγάλη νίκη στις εκλογές

Τσίπρας: Όποτε ανέλαβε εξουσία η ακροδεξιά αποδείχθηκε το καλύτερο παιδί του συστήματος

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζουν οι «87» ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής – Τι θα συζητηθεί

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter