ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: Θα δεχτείτε τον έλεγχο από ορκωτούς λογιστές; Ιδού η Ρόδος…

ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: Θα δεχτείτε τον έλεγχο από ορκωτούς λογιστές; Ιδού η Ρόδος…

Τη σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα χρέη της ΝΔ, αλλά και για τις καταγγελίες Kασσελάκη περί μαύρου χρήματος στα κόμματα.

«Αν υπάρχει κάτι που γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης ας πάει να το καταθέσει στον Εισαγγελέα, όλα τα υπόλοιπα δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης στο Action24 και συμπλήρωσε:

«Η ΝΔ, η οποία προφανώς και όλα αυτά τα χρόνια και τα προηγούμενα, πέρασε και από δύσκολες φάσεις έχει όλους τους ισολογισμούς της αναρτημένους, τα έσοδα, τα έξοδα, πλήρως διαυγή οικονομικά. Όλη αυτή προπαγάνδα των τελευταίων ετών με τα αλλεπάλληλα πρωτοσέλιδα, ουδέν εκ των οποίων έχει πάει καν ως υπόθεση στη Δικαιοσύνη, νομίζω ότι δεν έδωσε τίποτα στην αντιπολίτευση, στη χώρα. Δεν έλυσε κανένα πρόβλημα. Περιμένουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μια εναλλακτική πρόταση, κάτι που προφανώς θα το δούμε θα το εξετάσουμε αν έχει πολιτικό υπόβαθρο. Αντ΄ αυτού βλέπουμε λάσπη και αόριστες κατηγορίες».

Η ανακοίνωση-απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η απάντηση του Π. Μαρινάκη στις ερωτήσεις για τις καταγγελίες του Στ. Κασσελάκη για μαύρο χρήμα στα κόμματα, δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι το κόμμα του Κυρ. Μητσοτάκη χρωστάει κοντά μισό δισεκατομμύριο ευρώ στις τράπεζες και δεν ξέρει κανείς πώς και αν το ξεχρεώνει. Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ των “αδιευκρίνιστων” έκανε μια πανάκριβη προεκλογική καμπάνια.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, συγκεκριμένη τροπολογία για τη διαφάνεια στα κόμματα, όπου ζητά την ανάρτηση των ισολογισμών και κάθε δαπάνης των κομμάτων στη Διαύγεια. 

Η ΝΔ δεν την έχει αποδεχτεί. Ο Στ. Κασσελάκης ζήτησε σήμερα έλεγχο από ορκωτούς λογιστές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Θα το αποδεχτούν;  

Αν πραγματικά θέλουν να έρθουν “όλα στο φως” ιδού η Ρόδος. Αλλιώς ομολογούν ότι έχουν πολλά να κρύψουν».

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Κυριάκου Μητσοτάκη σε διαφωνούντες στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας

ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει Δούκα ο Μανώλης Χριστοδουλάκης – «Χάρη, πάμε;»

Χυδαιότητες Πέτσα: Ειρωνεύεται για το κλείσιμο της Αυγής – «Περαστικά σύντροφοι»

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτούνται από τα όργανα του κόμματος οι Τεμπονέρας, Κοτσακάς και Τσιόκας

Ναυάγιο Πύλος: Ξανά στο κάδρο της έρευνας το Λιμενικό – Εξηγήσεις από την ηγεσία ζητά ο Συνήγορος του Πολίτη

Γιώργος Καραϊβάζ: Διεκόπη για τις 5 Ιουλίου η δίκη για τη δολοφονία του

Κασσελάκης: Αν ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει μαύρο χρήμα, ας βρει άλλον πρόεδρο

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter