ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: «Μοιράζετε λεφτά στους φίλους σας και στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα»

ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: «Μοιράζετε λεφτά στους φίλους σας και στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα»

«Στην οικονομία, την ακρίβεια, τη φορολογία, την Υγεία, την Παιδεία, τα ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα, το κράτος δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επιλέγει να στηρίξει την κοινωνική πλειοψηφία, με την πεποίθηση ότι είναι εφικτό και ό,τι της αξίζει, μια “Καλύτερη Ζωή Τώρα” και όχι θεωρητικά και στο απώτερο μέλλον» τονίζουν από την Κουμουνδούρου με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Από την αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορούν ευθέως την κυβέρνηση πως μοιράζει λεφτά «στους φίλους, τους ημέτερους, τους λίγους και εκλεκτούς των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων», αντί να στηρίξει τους ανθρώπους «του μόχθου και της δημιουργίας».

«Η σχολή Μητσοτάκη φέρνει χρήματα»

Ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι στις κάλπες στις 9 Ιουνίου «αποφασίζεται η στόχευση της χώρας εκτός συνόρων. Υπάρχουν δύο σχολές: η σχολή Μητσοτάκη που φέρνει και θέλει να φέρνει χρήματα στη χώρα και η άλλη πλευρά που θέλει να κοπούν τα χρήματα για τη χώρα».

Συνέχισε λέγοντας ότι «έχουμε μια αντιπολίτευση που λέει “να πέσει η κυβέρνηση”. Έχουμε άλλα τρία χρόνια στην κυβέρνηση. Δεν πρέπει λοιπόν στην επόμενη μεγάλη τομή, να έχουμε μια αντιπολίτευση που να έχει ένα αποτέλεσμα ευρωεκλογών που να κουνάει το δάχτυλο και να λέει “δεν έχετε νομιμοποίηση”. Η κυβέρνηση έχει επιλεγεί με ένα ποσοστό για να κάνει ρήξεις. Όλοι βγαίνουν και μοιράζουν λεφτά σε συνεντεύξεις τους. Όμως χρειάζεται να μεγαλώσει η πίτα και το ΑΕΠ, όπως το κάνουμε τόσα χρόνια και για να συνεχίσουμε, η Ελλάδα πρέπει και μετά τις 9 Ιουνίου για τους επενδυτές να διατηρήσει αυτό το κλίμα σταθερότητας».

Aναλυτικά η ανακοίνωση – απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, για την αντιπολίτευση που μοιράζει λεφτά, παραβλέπουν το καίριο ζήτημα: πού μοιράζονται τα λεφτά, το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας της χώρας, αλλά και της επιλεκτικής υπερφορολόγησης των πιο αδύναμων; Στους φίλους, τους ημέτερους, τους λίγους και εκλεκτούς των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, όπως είναι η σταθερή επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ τα τελευταία πέντε χρόνια ή στους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας, που υφίστανται εξακολουθητικά τις συνέπειες κάθε κρίσης τα τελευταία χρόνια;

Όσο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, απέναντι στην όποια αμφισβήτηση της άλλης πλευράς η ελληνική κυβέρνηση προτάσσει την κωλυσιεργία ως απάντηση, με τη μη κύρωση των προβλεπόμενων τριών πρωτοκόλλων συνεργασίας!

Σε κάθε περίπτωση, στην οικονομία, την ακρίβεια, τη φορολογία, την υγεία, την παιδεία, τα ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα, το κράτος δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επιλέγει να στηρίξει την κοινωνική πλειοψηφία, με την πεποίθηση ότι είναι εφικτό και ό,τι της αξίζει, μια «Καλύτερη Ζωή Τώρα» και όχι θεωρητικά και στο απώτερο μέλλον. Γι’ αυτό καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις, πλήρως τεκμηριωμένες. Στις επερχόμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου αυτές οι προτάσεις μπορούν να τεθούν στο προσκήνιο και οι πολίτες να καταδικάσουν την αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης».

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν αξίζει στους πολίτες – Στις 9 Ιουνίου δίνεται ευκαιρία για καλύτερη ζωή

Δημήτρης Σταρόβας: Στην εντατική με εγκεφαλικό – Οι πρώτες πληροφορίες

«Σας ψηφίσαμε»: Αστυνομικοί γιούχαραν άγρια τον υφυπουργό ΠΡΟΠΟ Νικολακόπουλο – Κινήθηκαν προς το μέρος του (Video)

Έγκλημα Τέμπη: Νέα έκθεση στον ανακριτή – «To φρενάρισμα του μηχανοδηγού της εμπορικής έσωσε ζωές, θα είχαν χαθεί περισσότεροι»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter