ΣΥΡΙΖΑ: Σε εσωκομματικούς ρυθμούς η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

ΣΥΡΙΖΑ: Σε εσωκομματικούς ρυθμούς η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, από τη Ράνια Σβίγκου έγινε ενημέρωση για την επίσημη κατάθεση υποψηφιότητας του Παύλου Πολάκη, αλλά και για το βίντεο με το οποίο ο Σωκράτης Φάμελλος ανακοίνωση την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία.

Στο Όργανο συζητήθηκε και ο τρόπος διευκόλυνσης των υποψηφίων για την προεκλογική καμπάνια. Όπως αποφασίστηκε, το γραφείο τύπου του κόμματος δεν θα εμπλακεί καθόλου στις ανακοινώσεις ή στα δελτία τύπου των υποψηφίων, αλλά θα τους παρέχει λίστες δημοσιογράφων, κλπ.

Ο Νίκος Παππάς ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία για την πρωτοβουλία του κόμματος για τα κόκκινα δάνεια, για την πρόθεση κοινοβουλευτικής συνεργασίας με αλλά κόμματα και τους εξήγησε τη στρατηγική των επόμενων ημερών. Άπαντες συμφώνησαν ότι το κοινοβουλευτικό έργο δεν πρέπει να σταματήσει κατά τη διάρκεια της εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου.

Δείτε επίσης: Παππάς: Οι προοδευτικές δυνάμεις και οι δυσαρεστημένοι συντηρητικοί να στηρίξουν τις προτάσεις μας – Να εξετάσουμε την πιθανότητα προοδευτικού ΠτΔ

Επίσης, συζητήθηκε η σύνθεση της ΚΟΕΣ και της επιτροπής θέσεων. Το θέμα φαίνεται πως έχουν υπ’ ευθύνη τους οι Γιώτα Μπελώνη, Ελένη Συμεωνίδου και Ολυμπία Τελιγιορίδου, οι οποίες έχουν αναλάβει και τον συντονισμό του οργανωτικού γραφείου.

Μεταξύ άλλων, ετοιμάζεται και το κείμενο πολιτικής απόφασης, πάνω στο οποίο θα γίνει ο προσυνεδριακός διάλογος.

Δεν υπήρξε κάποια απόφαση για τα οικονομικά. Δεν υπήρξε και καμία επίσημη θέση για το δημοσίευμα, το οποίο έκανε λόγο για επεισόδιο μεταξύ μελών σε παλιότερη συνεδρίαση.

Μέχρι τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Διαβάστε επίσης

Το Ισραήλ οδηγεί τη Μέση Ανατολή στο χάος: Απορρίπτει την πρόταση ΗΠΑ-Γαλλίας για κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο

Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Το έκτρωμα Φλωρίδη βλάπτει σοβαρά πολίτες και Δικαιοσύνη – Δικηγόροι και πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εξηγούν στο Documento τα προβλήματα

Καρυστιανού κατά Οικονόμου: Είστε γελασμένος, εάν πιστεύετε ότι θα κλείσουμε τα μάτια και σε αυτό το κρατικό έγκλημα

Ο Ερντογάν δεν πήγε στο δείπνο που παρέθεσε ο Μπάιντεν – Επέστρεψε στην Τουρκία

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter