ΣΥΡΙΖΑ σε Άδωνη: «Ας κάνει τον κόπο να επισκεφθεί τη Μύκονο, εκτός κι αν φοβάται…»

ΣΥΡΙΖΑ σε Άδωνη: «Ας κάνει τον κόπο να επισκεφθεί τη Μύκονο, εκτός κι αν φοβάται…»

Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται για ακόμα μία μέρα το σφυροκόπημα του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αλλά κυρίως στον Άδωνη Γεωργιάδη.

«Χαμηλοί μισθοί; Εργαζόμενοι που δεν μπορούν να αντέξουν τα έξοδα ούτε για ολιγοήμερες διακοπές; Νοσοκομεία και κέντρα υγείας υπό διάλυση; Ακρίβεια στο ρεύμα, ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ; Ακτοπλοϊκά εισιτήρια “στον θεό”; Η απάντηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλα τα παραπάνω είναι… “Κασσελάκης στη Μύκονο”, με πρώτο βιολί τον ανεκδιήγητο Υπουργό (Διάλυσης) Υγείας» λένε δηκτικά από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Το διαδικτυακό μπρα ντε φερ

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου στα νοσοκομεία και μετά ηλιοθεραπεία. Δεν ήξερε την οργή που υπάρχει. Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του» ανέφερε προηγουμένως σε ανάρτηση του ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο υπουργός Υγείας στο νοσοκομείο της Ρόδου.

«Από τη Μύκονο, όπως λένε και οι απλήρωτοι απεργοί εργαζόμενοι της Αυγής, όλα μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά τα προβλήματα είναι πιο σύνθετα δυστυχώς και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν» απάντησε μεταξύ άλλων ο Άδωνης Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Όσο είμαι υπουργός, τα προβλήματα δεν θα κρύβονται κάτω από το χαλί, αλλά ούτε και θα υποσχόμαστε παραμύθια στον κόσμο για να τους κοροϊδεύουμε. Όσα όμως είναι εφικτό να γίνονται, θα γίνονται».

Διαβάστε αναλυτικά: Κασσελάκης για αποδοκιμασίες υγειονομικών σε Άδωνη: «Νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου»

«Να έρθει, εκτός αν φοβάται»

«Η προσπάθεια του Μαξίμου και των φιλικών της Μέσων να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα αυτής της χώρας, λέγοντας πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ “κάνει διακοπές στη Μύκονο”, για να γαργαλήσουν τα ταπεινότερα ένστικτα του ακροατηρίου τους, είναι όχι μόνο αξιοθρήνητη και καταδικασμένη σε αποτυχία, αλλά και η πιο τρανή απόδειξη του λαϊκισμού τους» λένε από την Κουμουνδούρου και προκαλούν τον υπουργό Υγείας να επισκεφθεί και εκείνος το νησί. «Εκτός κι αν φοβάται ότι θα τύχει ανάλογης “υποδοχής” με αυτήν της Ρόδου…» σημειώνουν με νόημα.

Καρφί για τις υποκλοπές

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός των άλλων, εξαπολύουν πυρά προς τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, ενώ αναφέρονται με ειρωνικό τρόπο και στον Άκη Σκέρτσο. Θυμίζουμε ότι μια βδομάδα πριν τις ευρωεκλογές ο υπουργός Επικρατείας είχε …κατηγορήσει τον  πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επειδή βρέθηκε στην Ύδρα.

«Αν ακόμη ψάχνουν τον Στέφανο Κασσελάκη στη Μύκονο, ας ενημερωθούν από τον κ. Σκέρτσο για το πότε πήγε, πόσο και που έμεινε και πότε αναχώρησε, καθώς ο τελευταίος έχει αποδείξει ότι “ειδικεύεται” στην παρακολούθηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (όπως εξάλλου και όλο το Μέγαρο Μαξίμου με τον τεχνολογικό εξοπλισμό του)» λένε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

“Χαμηλοί μισθοί; Εργαζόμενοι που δεν μπορούν να αντέξουν τα έξοδα ούτε για ολιγοήμερες διακοπές; Νοσοκομεία και κέντρα υγείας υπό διάλυση; Ακρίβεια στο ρεύμα, ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ; Ακτοπλοϊκά εισιτήρια «στο θεό»;

Η απάντηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλα τα παραπάνω είναι… «Κασσελάκης στη Μύκονο», με πρώτο βιολί τον ανεκδιήγητο Υπουργό (Διάλυσης) Υγείας.

Η προσπάθεια του Μαξίμου και των φιλικών της Μέσων να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα αυτής της χώρας, λέγοντας πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «κάνει διακοπές στη Μύκονο», για να γαργαλήσουν τα ταπεινότερα ένστικτα του ακροατηρίου τους, είναι όχι μόνο αξιοθρήνητη και καταδικασμένη σε αποτυχία, αλλά και η πιο τρανή απόδειξη του λαϊκισμού τους.

Αν ακόμη ψάχνουν τον Στέφανο Κασσελάκη στη Μύκονο, ας ενημερωθούν από τον κ. Σκέρτσο για το πότε πήγε, πόσο και που έμεινε και πότε αναχώρησε, καθώς ο τελευταίος έχει αποδείξει ότι “ειδικεύεται” στην παρακολούθηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (όπως εξάλλου και όλο το Μέγαρο Μαξίμου με τον τεχνολογικό εξοπλισμό του)…

Ο Στ. Κασσελάκης, κατά τις ολιγοήμερες διακοπές του, επισκέφθηκε νωρίτερα και τη Νάξο, όπου οι τοπικές κοινωνίες υφίστανται τα προβλήματα της χωρίς σχέδιο «τουριστικής ανάπτυξης», που και τα νησιά υποβαθμίζει και «πήλινα πόδια» έχει, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία για τη σημαντική πτώση της τουριστικής προσέλευσης στους υπερκορεσμένους προορισμούς.

Εν ολίγοις: Ας μην προσπαθεί άλλο η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έχει κερδίσει ήδη το χρυσό μετάλλιο της υποκρισίας.

Ας κάνει τον κόπο να επισκεφθεί ο Υπουργός αυτή την περίοδο και τη Μύκονο, η οποία ψήφισε ΝΔ με 53% . Εκτός κι αν φοβάται ότι θα τύχει ανάλογης “υποδοχής” με αυτήν της Ρόδου…”

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στο «Έλενα»: Αν ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε πολιτική ευθιξία, θα είχε παραιτηθεί

ΣΥΡΙΖΑ: Η ύπουλη δήλωση Γεωργιάδη ανοίγει την πόρτα για ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ

Πρόκληση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη και Γεωργιάδη: «Αν πιστεύουν στη δημόσια Υγεία, να ακυρώσουν τις ιδιωτικές ασφαλίσεις τους»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Άδωνης διαλύει τη δημόσια υγεία – Είναι ο λύκος που κλήθηκε να φυλάξει τα πρόβατα»

Αναίσχυντη αλαζονεία Άδωνη σε γιατρούς – «Αν ήταν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ θα είχε φύγει» λέει ο Κασσελάκης (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter