ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένουν τα μέλη του Δικτύου παρά τις τρεις αποχωρήσεις – Προσπάθεια συνεννόησης με Ραγκούση, Θεοχαρόπουλο

ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένουν τα μέλη του Δικτύου παρά τις τρεις αποχωρήσεις – Προσπάθεια συνεννόησης με Ραγκούση, Θεοχαρόπουλο

Η είδηση που πρωταγωνιστεί από το πρωί στα εσωκομματικά γεγονότα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι παραιτήσεις των Διονύση Τεμπονέρα (από την Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία), του Χάρη Τσιόκα (από το Οργανωτικό Γραφείο και την Κεντρική Επιτροπή), αλλά και του Αντώνη Κοτσακά, ο οποίος ήταν πρώην πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας και άρα βάσει καταστατικού δεν συμμετείχε σε κάποιο Όργανο.

«Η τελευταία παρέμβαση του σ. Προέδρου κατέστησε σαφές, ότι δεν μπορούμε να παραμείνουμε αδιάφοροι, για λόγους αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού, απέναντι σε μια μετάλλαξη, αντί για μετεξέλιξη, με την οποία διαφωνούμε» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αναλυτικά: ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν από τα όργανα του κόμματος οι Τεμπονέρας, Κοτσακάς και Τσιόκας

Από το περιβάλλον των τριών, οι οποίοι αποτελούν στελέχη πρώτης γραμμής του Πανελλαδικού Δικτύου το οποίο εντάσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ, διαρρέεται ότι όποιος παραμένει στα όργανα, τότε συμφωνεί ουσιαστικά -έστω και σιωπηρά- με τις πολιτικές Κασσελάκη.

Από την άλλη, το Δίκτυο μετρά δεκάδες μέλη (Μπουλέκος, Λαμπρίδης, Παντιώρα, Μουμουλίδης, Λαμπρινίδης, κ.α) που αυτή την ώρα, όπως λένε στο documentonews.gr θα δώσουν τη «μάχη των ιδεών» στα Όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, αρχής γενομένης από την επόμενη Κεντρική Επιτροπή, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στις 6-7 Ιουλίου.

Μάλιστα προτίθενται να καταθέσουν κείμενο συμβολής για τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια ανασύνθεσης της Κεντροαριστεράς, στο οποίο πιθανόν να ασκείται και κριτική στην ηγεσία του κόμματος…

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το documentonews.gr θα γίνει και προσπάθεια συνεννόησης με την ομάδα Ραγκούση και Θεοχαρόπουλου, οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για εσωκομματικό δημοψήφισμα με το ερώτημα αν θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει στην προσπάθεια συνεννόησης των προοδευτικών δυνάμεων.

Διαβάστε επίσης: Μπρα ντε φερ Μητσοτάκη – Σαλμά στην Κ.Ο. της ΝΔ: «Η κυβέρνηση εξυπηρετεί τους λίγους» – «Δεν θα ανεχτώ υπονοούμενα»

ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει Δούκα ο Μανώλης Χριστοδουλάκης – «Χάρη, πάμε;»

Στην Αυστραλία ο Τζούλιαν Ασάνζ – Η υψωμένη γροθιά και οι αγκαλιές με τη σύζυγό του (Photos)

Folli Follie: Ένοχη η οικογένεια Κουτσολιούτσου και δύο συνεργάτες τους – Έξι αθωώθηκαν

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν από τα όργανα του κόμματος οι Τεμπονέρας, Κοτσακάς και Τσιόκας

Χυδαιότητες Πέτσα: Ειρωνεύεται για το κλείσιμο της Αυγής – «Περαστικά σύντροφοι»

Επίθεση Κυριάκου Μητσοτάκη σε διαφωνούντες στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter