ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω στο τραπέζι η υποψηφιότητα Φάμελλου

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω στο τραπέζι η υποψηφιότητα Φάμελλου

Όλες οι πληροφορίες συνηγορούν στο γεγονός πως είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της υποψηφιότητας από τον Σωκράτη Φάμελλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρώην πρόεδρο της ΚΟ να κάνει επαφές και τηλεφωνήματα για να προετοιμάσει το έδαφος.

Κατά τις πληροφορίες, φαίνεται πως έχει επικοινωνήσει με βουλευτές που δήλωσαν «παρών» στην ψηφοφορία για την αντικατάσταση του από τον Νίκο Παππά, όντας παράλληλα σε ανοιχτή γραμμή με μέλη και στελέχη που τον στηρίζουν.

Ο πρώην υπουργός και μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΟ τάσσεται κατά της κατάθεσης πρότασης μομφής, την οποία κρίνει διχαστική επιλογή σε μια ήδη οριακή εσωκομματική συνθήκη.

Η υποψηφιότητα του δεν είναι σίγουρο ότι θα υποστηριχθεί από τους «87». Δεν είναι λίγα τα μέλη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης που επισημαίνουν ότι μέχρι την αποπομπή του από την προεδρία της ΚΟ ήταν σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον Στέφανο Κασσελάκη, κλείνοντας τα μάτια στα ξεσπάσματα και το τηλεφωνικό μπούλινγκ που δέχονταν βουλευτές από την ηγεσία του κόμματος.

«Το ΄χει πάρει απόφαση» ανέφερε σημαίνων στέλεχος των 87, εξηγώντας πως θα πρέπει να με την πολιτική του συμπεριφορά να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών της συγκεκριμένης ομάδας.

«Δεν είναι ώρα…»

Το documentonews.gr επικοινώνησε με τον Σ. Φάμελλο, ο οποίος στο απλό ερώτημα εάν θα θέσει υποψηφιότητα αντέτεινε πως «δεν είναι ώρα γι΄ αυτή τη συζήτηση», γεγονός που μόνο διάψευση δεν αποτελεί.

«Με ενδιαφέρει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε, επιβεβαιώνοντας μεν ότι δεν προκρίνει τη λύση της πρότασης μομφής, αλλά αδυνατώντας παράλληλα να αποσαφηνίσει πώς θα στηθούν κάλπες χωρίς αυτό το αναγκαίο βήμα.

Διαβάστε επίσης

Μισέλ Μπαρνιέ: Ποιος είναι ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας – Τι αλλάζει στη γαλλική πολιτική

Ανατριχιαστικό φάουλ από το Λιμενικό Σώμα

Μήλος: Εκπαιδευτικός αναγκάστηκε να κοιμάται… στο νηπιαγωγείο

Ουκρανία: «Θύελλα» κατά Ζελένσκι μετά τον ανασχηματισμό – «Συγκεντρώνει την εξουσία γύρω του»

«Θυσιάστηκα στο βωμό της ακολασίας, νιώθω αηδία» – Συγκλόνισε η 72χρονη Ζιζέλ ενώπιον των 50 βιαστών της (Photos)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter