ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας νευρίασε τον Μητσοτάκη επειδή τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας νευρίασε τον Μητσοτάκη επειδή τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του

Με καυστικό ύφος απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στα όσα ανακοίνωσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία, η οποία έκανε λόγο για «τρολ» και «πόλεμο λάσπης», όταν σε μια πρωτοφανή κίνηση, η ΝΔ απάντησε εμμέσως με ανακοίνωση στην ερώτηση που έθεσε το Documento στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο οποίος δεν έδωσε καμία απάντηση, αναφορικά με τη νόσησή του υιού του Κυριάκου Μητσοτάκη από Covid-19 και την τήρηση του πρωτόκολλου για μέτρα περιορισμού.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανές: Το Documento ρωτάει για τον νοσήσαντα υιό Μητσοτάκη σχετικά με την καραντίνα και απαντάει με ύβρεις η Νέα Δημοκρατία

«Πρώτα απ´ όλα ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Μητσοτάκη. Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση πανικού που εκδόθηκε από τη ΝΔ, αυτή είναι ανάξια σχολιασμού» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Η κυβέρνηση αφού έχει κάνει μπάχαλο μια ολόκληρη χώρα, τώρα αναζητά φανταστικούς εχθρούς σε μια προσπάθεια να θυματοποιηθεί κι από πάνω.

Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει πολλά νεύρα με τον Αλέξη Τσίπρα που τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του και να ασχοληθεί με την πανδημία. Κουράγιο.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί ήδη για τα πρώτα τριήμερα του 2022 προκειμένου να καλύψει γρήγορα αυτό το κενό…».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter