ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επεισόδια στο σίριαλ του bullying – On air κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση (Videos)

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επεισόδια στο σίριαλ του bullying – On air κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση (Videos)

Νέα αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου θα καθαρογραφεί η εισήγηση του ανώτατου καθοδηγητικού Οργάνου προς την Κεντρική Επιτροπή για τους όρους και το χρονοδιάγραμμα των επόμενων μηνών, με φόντο την εκλογή προέδρου.

Χτες, ο Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή τις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπουλου για bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη, υποστήριξε πως υπάρχει ακόμα ένα περιστατικό: «Δεν είναι η μόνη που το υπέστη. Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας γυναίκα στέλεχος έβαλε τα κλάματα για το γεγονός ότι υπέστη χυδαιότατο bullying ως εργαζόμενη για τον τομέα δράσης της, μέσα στο γραφείο της. Και αυτό έγινε πριν από 1-2 μήνες, μπροστά και ο κ. Κασσελάκης» είπε χαρακτηριστικά.

«Ξέρει αυτός…»

Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, η Θεοδώρα Τζάκρη απάντησε τόσο στον Γιάννη Ραγκούση, όσο και στην Κατερίνα Νοτοπούλου:

«Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός….» είπε και συνέχισε:

«Αυτός που δέχεται bullying είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν υπάρχει μεγαλύτερο από να σου πουν φύγε και μην εκλεγείς ξανά […] Από πότε η πολιτική παρότρυνση σε εκλεγμένη βουλευτή είναι bullying; Γιατί έχουμε χάσει το νόημα των λέξεων».

«Να πει δημόσια τι εννοεί»

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές της κ. Τζάκρη, ο Γιάννης Ραγκούσης μέσω του ΑΝΤ1, είπε:

«Τέτοια λάσπη σε όλη μου τη ζωή δεν την έχω φάει και δεν θα το επιτρέψω, θα την επιστρέψω και θα φροντίσω να τιμωρηθεί σε όλα τα επίπεδα. Απλά και νηφάλια, την καλώ να πει δημόσια τι εννοεί. Δεν υπάρχει τέτοιος ισχυρισμός και δεν θα μπορέσει να πει τίποτα. Αυτή τη λάσπη της κ. Τζάκρη και το γεγονός ότι διανοήθηκε να εκτοξεύσει εναντίον μου τέτοια συκοφαντία, όχι θα την επιστρέψω, αλλά θα φροντίσω να τιμωρηθεί» είπε αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη…

Τζάκρη, Ραγκούσης και Νοτοπούλου στις 5 το απόγευμα θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Διαβάστε επίσης

Το επιτελικό θράσος Μητσοτάκη πηγή… «έμπνευσης», παρά τα «βέλη» εντός και εκτός Ελλάδας

Αντίποινα της Χεζμπολάχ για τις εκρήξεις στον Λίβανο: Επίθεση με πυραύλους στο Ισραήλ

Διασυνοριακή απάτη-μαμούθ: Οι 62 εμπλεκόμενοι, η μέθοδος… carousel, και η ζημιά των 30 εκατ. ευρώ για το δημόσιο

Λίβανος: Πώς στήθηκαν οι επιθέσεις μέσω παγιδευμένων συσκευών – Η «Μονάδα 8200» της Mossad και οι εταιρείες «φαντάσματα»

Καταδικάζουν τους ανέργους με ψαλίδι στα επιδόματα – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη περιθωριοποιεί όσους μένουν άνεργοι

Διαλύουν το νοσοκομείο Πύργου: Σοβαρές ελλείψεις και ρουσφετολογικές μετακινήσεις – Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τον «γαλάζιο» διοικητή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter