ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα σε βουλευτές για οικονομική βοήθεια – «Να δώσουμε το παράδειγμα», λέει ο Στέφανος Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα σε βουλευτές για οικονομική βοήθεια – «Να δώσουμε το παράδειγμα», λέει ο Στέφανος Κασσελάκης
EUROKINISSI

«Σύντροφοι, συντρόφισσες. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Κόμμα μας επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας.

Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά (donation.syriza.gr), είτε με σύναψη δανείου (κατόπιν επικοινωνίας με το λογιστήριο) προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του Κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 ευρώ (ήτοι 199.197 ΑΥΓΗ, 175.949 ΚΟΚΚΙΝΟ). Με εκτίμηση, η Οικονομική Διεύθυνση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Αυτό είναι το μήνυμα που έλαβαν σήμερα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με την παρότρυνση να βάλουν πλάτη στην οικονομικά δύσκολη εποχή που διανύει το κόμμα, απόρροια της οποίας είναι και η αναστολή κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου της Αυγής.

Την αρχή έκανε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως έδωσε 20.000 ευρώ στο κόμμα (το ανώτατο ποσό που επιτρέπει ο νόμος) και κάλεσε τα υπόλοιπα στελέχη να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Cosmos FM της Νέας Υόρκης:

«Πιστεύω ότι υπάρχουν τρόποι να βοηθήσουμε σε μια μετάβαση, νόμιμα εννοώ, όχι με άλλες πηγές χρηματοδότησης, που ανέφερα στην ανάρτησή μου. Και αυτός ο τρόπος, ο πρώτος τρόπος είναι με τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς να κάνει μια δωρεά στο κόμμα μας για να μπορούμε να στηρίξουμε, στο syriza.gr εκεί που λέει “στηρίξτε οικονομικά”. Σήμερα εγώ θα προβώ σε αυτό το βήμα. Θα δωρίσω το μάξιμουμ το οποίο επιτρέπεται από τον νόμο, που είναι 20.000 ευρώ ανά έτος ανά φυσικό πρόσωπο. Και παρακαλώ ειλικρινά όσους συμμετέχουν στα όργανα του κόμματος και τους βουλευτές μας να κάνουν και εκείνοι το ίδιο το κατά δύναμιν, όπως μπορούν.

Διότι πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα σε όλον τον κόσμο ότι βάζουμε πλάτη για να μπορεί να κυλήσει το λειτούργημα της δημοσιογραφίας σε όποια μορφή του, διαδικτυακή ή έντυπη, αλλά να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ξέρω πάρα πολύ τις ανησυχίες και τις σκέψεις που μπορεί αυτή τη στιγμή να έχουν οι εργαζόμενοι. Να τονίσω ότι προσφερθήκαμε να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εφημερίδα οι ίδιοι, χωρίς να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. -ως ιδέα προσφέρθηκε και αυτό- χωρίς να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μέτοχος, αλλά δεν εισακούστηκε αυτή η ιδέα. Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προφανώς ο μεγαλύτερος μέτοχος της Αυγής. Και ειλικρινά πρέπει να στηρίξουμε το λειτούργημα πάνω απ’ όλα και ας είναι με έναν τρόπο πιο διαδικτυακό από πριν».

Διαβάστε επίσης:

Ρίχνει τους τόνους ο Κασσελάκης: «Εύχομαι να συνεχίσουν να συνεισφέρουν οι Τεμπονέρας, Κοτσακάς και Τσιόκας»

Στη Βουλή έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ το ρεπορτάζ-ράπισμα του BBC για την ελληνική ακτοφυλακή

Αυτό είναι το κείμενο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter