ΣΥΡΙΖΑ: «Με δύο μέτρα και δύο σταθμά η αστική ευγένεια της ΝΔ – Να καταδικάσει ο Μητσοτάκης τα ομοφοβικά σχόλια κατά Κασσελάκη»

ΣΥΡΙΖΑ: «Με δύο μέτρα και δύο σταθμά η αστική ευγένεια της ΝΔ – Να καταδικάσει ο Μητσοτάκης τα ομοφοβικά σχόλια κατά Κασσελάκη»

Εδώ και δύο μέρες, από τον ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν -χωρίς αποτέλεσμα- τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταδικάσει τις ομοφοβικές δηλώσεις του γαλάζιου βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και την απαράδεκτη συμπεριφορά του Κώστα Κυρανάκη προς τη Θεοδώρα Τζάκρη

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ούτε την τόλμη ούτε τον στοιχειώδη πολιτικό πολιτισμό να απολογηθεί για τις ύβρεις, τις προσβολές, τις απρέπειες και τα ομοφοβικά σχόλια βουλευτών και στελεχών του σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Πρόεδρου του» λένε σήμερα από την Κουμουνδούρου.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «Καταδικάζουμε κάθε προσβλητική συμπεριφορά – Να ζητήσει συγγνώμη η ΝΔ για Κυριαζίδη και Κυρανάκη» (Video)

Ζητά την καταδίκη Πολάκη, αλλά για τον Κυρανάκη… σιωπή – Η αποστομωτική απάντηση Τζάκρη σε Συρεγγέλα

Από την αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζουν και την αντιπαράθεση του Άδωνη Γεωργιάδη με τον Παύλο Πολάκη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, όπου ο υπουργός Υγείας έφτασε στο σημείο να πει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «βάλ’το στα πόδια… Φύγε. Ουστ».

«Περισσεύει η αλαζονεία τόσο του ίδιου του πρωθυπουργού όσο και των πρωτοκλασάτων υπουργών του, οι οποίοι θρασύτατα εκδιώκουν από τη Βουλή βουλευτές, όταν δεν τους αρέσει η πολιτική κριτική που τους ασκείται. Με δύο μέτρα και δύο σταθμά η αστική ευγένεια της ΝΔ» λένε δηκτικά από την Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ο Τραμπ σκέφτεται να κάνει υπουργό Οικονομικών τον επικεφαλής της JPMorgan, Τζέιμι Ντάιμον

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το ΝΑΤΟ είδε το έγκλημα στο Κίεβο – Αφορμή κλιμάκωσης η παράλογη επίθεση στο παιδιατρικό νοσοκομείο

Προκλητικό σχόλιο του Κάιλ Γκας σε συναυλία: «Μην αστοχήσετε στον Τραμπ την επόμενη φορά» (Video)

Το ΔΝΤ αναθεώρησε από 4,6% στο 5% την οικονομική ανάπτυξη της Κίνας

Φρίκη δίχως τέλος στη Γάζα: Συνεχίζεται το σφυροκόπημα του Ισραήλ – Δεκάδες νεκροί σε νέους βομβαρδισμούς

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter