ΣΥΡΙΖΑ κατά Κούγια: Αμετανόητος ομοφοβικός και υποστηρικτής κακοποιητών

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κούγια: Αμετανόητος ομοφοβικός και υποστηρικτής κακοποιητών

Πόλεμος μαίνεται μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Κούγια, μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, με αφορμή τις χθεσινές ομοφοβικές δηλώσεις του ποινικολόγου κατά του Στέφανου Κασσελάκη. 

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου παράγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο τη διερεύνηση των δηλώσεων ως προς τον αν αντίκεινται στον αντιρατσιστικό νόμο, αναφορικά με την προσβολή προσωπικών θεμάτων με ομοφοβικές προσεγγίσεις.

Δείτε επίσης: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη

«Χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας»

Ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως «κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, η οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει αυτή η ελάχιστη μειοψηφία των ιδιαιτεροτήτων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο Κασσελάκης και ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θυμάμαι το όνομά του, γιατί μου το μετέφερε ένας δημοσιογράφος, ζήτησαν την παρέμβαση Εισαγγελέα, γιατί δήθεν οι δηλώσεις μου που αφορούσαν στην υπόθεση Λύτρα ήταν ομοφοβικές.

Δυστυχώς, με την ανοχή και της Κυβερνήσεως και μετά την ψήφιση του Νόμου για τον γάμο και το δικαίωμα υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων, κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, η οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει αυτή η ελάχιστη μειοψηφία των ιδιαιτεροτήτων.

Λυπάμαι που οι γυναικείες οργανώσεις σιώπησαν εκκωφαντικά στο θέμα της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους βρεφών, αλλά και σιωπούν εκκωφαντικά για το ρόλο της μητέρας –συζύγου– γυναίκας στη ζωή μας και στη φυσιολογική εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους και δεν αντιδρούν.

Λυπάμαι που ακόμη και κατατρομοκρατημένοι Υπουργοί δεν αντιδρούν και αφήνουν αυτήν την τρομοκρατία να εξελίσσεται καθημερινά.

Στην υπόθεση Λύτρα από πλευράς ποινικής αντιμετωπίσεως έχουν διαπραχθεί κακουργήματα, για τα οποία κανείς δεν αντιδρά.

Λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθεια του να βάλει στην φυλακή εντελώς παράνομα για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας.

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να έχουμε προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας».

«Αμετανόητος στο ομοφοβικό του παραλήρημα»

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στα παραπάνω:

«Ο “παντελονάτος” κ. Κούγιας επανέρχεται αμετανόητος στο ομοφοβικό του παραλήρημα μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ως προς τις αθλιότητές του εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.

Συνεπής υβριστής και υποστηρικτής κακοποιητών, φτάνει στο σημείο να μιλήσει για “χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας”, υποκρινόμενος το θύμα, ενώ ο ίδιος είναι πολλαπλός θύτης της κοινής λογικής, της ευπρέπειας και κάθε έννοιας φιλότιμου.

Μιλάει για αυτοσεβασμό, αυτός που δεν σέβεται τίποτα.

Μιλάει για φίμωση αυτός που φωνάζοντας καλύπτει όλες τις άλλες φωνές.

Μιλάει για χούντα, όταν σ’ αυτά τα περιβάλλοντα βρίσκει αποδοχή και επιβράβευση.

Δήθεν αγανακτεί, αυτός που έχει κάνει κάθε σοβαρό άνθρωπο στη χώρα να αγανακτήσει μαζί του, για άλλη μια φορά.

Τώρα ας μιλήσει  η Δικαιοσύνη.

Αν της το επιτρέψει».

Τι είχε προηγηθεί

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα» ανέφερε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή την απάντηση του ποινικολόγου σε προηγούμενή του ανάρτηση.

«Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό”στην κακοποίηση» είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε αναλυτικά: Κασσελάκης κατά Κούγια: «Δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην παραδοχή Λύτρα»

Η απάντηση

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

«Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνώστες οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

«Ο εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει»

«Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από τη χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης και κάλεσε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει:

«Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».

Δείτε επίσης:

Νέο παραλήρημα Κούγια: «Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας»

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης κατά του Αλέξη Κούγια για τις χυδαιότητες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter