ΣΥΡΙΖΑ: Καλωσορίζουμε τον κ. Γεωργιάδη στη νομιμότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Καλωσορίζουμε τον κ. Γεωργιάδη στη νομιμότητα

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τα όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης, για τις συνεχείς οχλήσεις των εισπρακτικών εταιρειών εν μέσω της πανδημίας, κληθείς να απαντήσει στη Βουλή σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Η Ν. Γιαννακοπούλου ανέφερε πως «με ευρωπαϊκή βούλα, με ευρωπαϊκή νότα, πλέον οι Ευρωπαίοι πολίτες και οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται απολύτως στο έλεος των τραπεζών, των funds των εισπρακτικών, ακόμα κι αν βρισκόμαστε σε μία τόσο πρωτόγνωρη, αδιανόητη οικονομική κατάσταση».

«Καλωσορίζουμε τον κ. Γεωργιάδη στη νομιμότητα. Μιας και “τα χρέη είναι για να πληρώνονται”, όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, περιμένουμε να ξεπληρώσει ο ίδιος τα δάνειά άνω του μισού εκατομμυρίου, το κόμμα του τα δανεικά και αγύριστα άνω των 200 εκατ. ευρώ και ο πρωθυπουργός του τα δανεικά και αγύριστα του Κήρυκα Χανίων», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Αλλά στην περίπτωσή τους, μάλλον δεν τους κουρελιάζουν τα νεύρα οι εισπρακτικές εν μέσω πανδημίας, αβεβαιότητας και ανεργίας, όπως στους απλούς πολίτες», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter