«Ο Αν. Υπουργός Μεταφορών Κ. Κυρανάκης επιβεβαίωσε την έμμισθη σχέση που είχε με την εταιρεία Blue Skies, όπως αποκάλυψε για τον ίδιο και δεκάδες άλλα στελέχη της ΝΔ, η δημοσιογραφική έρευνα της Εφημερίδας Documento», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του και συνεχίζει: Θα είχε ενδιαφέρον να εξηγούσε και για ποιο λόγο απέκρυπτε την σχέση αυτή από τα δημόσια βιογραφικά του αλλά και πώς κατάφερνε να έχει φυσική παρουσία και να εργάζεται όντας παράλληλα σε θέσεις ευθύνης του κόμματος που απαιτούν επίσης πολύωρη απασχόληση».
Διαβάστε σχετικά: «Προκλητική παραδοχή Κυρανάκη και επιβεβαίωση Documento για έμμισθη σχέση με την Blue Skies (Video)»
«Η παραδοχή του βεβαίως επιβεβαιώνει και την οργανική διασύνδεση της Νέας Δημοκρατίας με την «Ομάδα Αλήθειας» και την Blue Skies», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Σε κάθε περίπτωση, επειδή πολλές «συμπτώσεις» καταγράφονται στην υπόθεση αυτή, οφείλουν άμεσα να ελεγχθούν όλα τα παραδοτέα των συμβάσεων που με αναθέσεις δίδονταν στις εταιρείες που έτρεφαν τον σκοτεινό επικοινωνιακό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας», κλείνει η ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Το Κίνημα Δημοκρατίας κατέθεσε στον εισαγγελέα στοιχεία για τη χρηματοδότηση της «Ομάδας Αλήθειας»
Πόλεμος ΠΑΣΟΚ-Νέας Αριστεράς για «Ομάδα Αλήθειας», ΤΕΕ και σύμβαση V+O
Νέα Αριστερά: Εντύπωση προκαλεί η σιωπή για τη σύμβαση του ΤΕΕ με V+O με τις ψήφους ΝΔ- ΠΑΣΟΚ
Απόλυτη κάλυψη Μαξίμου για έμμισθη σχέση γαλάζιων στελεχών με την Blue Skies – «Καλά κάνουν»