ΣΥΡΙΖΑ: Η Γαλλία μας δείχνει τον δρόμο

ΣΥΡΙΖΑ: Η Γαλλία μας δείχνει τον δρόμο

“Η Γαλλία μας δείχνει το δρόμο, μας εμπνέει, μας φέρνει προ των δικών μας ευθυνών”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του για το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών.

“Μέσα σε τρεις μέρες οι Βρετανοί και οι Γάλλοι άνοιξαν το δρόμο για μια διαφορετική προοπτική στην Ευρώπη” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί: “Η θριαμβευτική νίκη των Εργατικών του Κιρ Στάρμερ με τη συντριβή των Συντηρητικών στην Μεγάλη Βρετανία από τη μια και η μεγάλη ανατροπή που πέτυχε το αριστερό Νέο Λαϊκό Μέτωπο του Μελανσόν στην Γαλλία από την άλλη, στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα. Ας το λάβει υπόψη του και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει εκχωρήσει την πολιτική του στρατηγική στον ‘Αδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη”.

Κλείνοντας υποστηρίζει: “Η νίκη του Νέου Λαϊκού Μετώπου στη Γαλλία σηματοδοτεί μια νέα μεγάλη ευκαιρία για την ευρωπαϊκή Αριστερά. Μια ευκαιρία που μας αφορά όλους. Η Ελλάδα και η Γαλλία έχουν μακρά παράδοση πολιτικής, ιδεολογικής συμπόρευσης”.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή οι προτάσεις για τα δημοψηφίσματα – Αυτή είναι η νέα Οικονομική Επιτροπή

Προειδοποίηση Κασσελάκη σε όσους «αντιφάσκουν» με τις αποφάσεις του κόμματος δημόσια: «Δεν είναι απειλή, είναι απλή λογική»

Η μαφία της Μυκόνου, δύο δολοφονίες και το χαμένο ηχητικό – Την Κυριακή στο Documento

Οργή στην αγορά για τον εμπαιγμό με τα τεκμήρια – Η κυβέρνηση φορτώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες με φόρους χιλιάδων ευρώ

Άνοιξε τις πύλες του το 43ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter