ΣΥΡΙΖΑ για Πλεύρη: «Η ΝΔ είναι ένα συνονθύλευμα δήθεν κεντρώων και του ΛΑΟΣ – Ξεπλένει τους φασίστες»

ΣΥΡΙΖΑ για Πλεύρη: «Η ΝΔ είναι ένα συνονθύλευμα δήθεν κεντρώων και του ΛΑΟΣ – Ξεπλένει τους φασίστες»

Η τακτική της ΝΔ «ξεπλένει τους φασίστες και την εγκληματική τους πολιτική» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης για τις γαλλικές εκλογές στο Action24.

«Η Γαλλία δεν έπρεπε να οδηγηθεί στη Λε Πεν, αυτό είναι θετικό. Από την άλλη, αυτό που γίνεται δεν είναι ενθαρρυντικό. Υπάρχει μια τρομακτική πολιτική αστάθεια, όπου ο νικητής είναι ένα ετερόκλητο σχήμα» είπε ο βουλευτής της ΝΔ  και υποστήριξε ότι «ο Μελανσόν είναι εξίσου επικίνδυνος για την Ευρώπη με τη Λε Πεν»!

«Δεν δυσκολεύτηκε να υιοθετήσει την κατάπτυστη “θεωρία των δύο άκρων” ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης» λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνουν:

«Πρόκειται για μία τακτική άκρως επικίνδυνη, η οποία το μόνο που κάνει εντέλει είναι να ξεπλένει τους φασίστες και την εγκληματική τους πολιτική. Δεν μας προκαλεί έκπληξη, ωστόσο. Η Νέα Δημοκρατία είχε πρωτοστατήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν σε αυτή την προπαγάνδα, επιχειρώντας να ταυτίσει όσους αγωνίζονταν ενάντια στις αντικοινωνικές πολιτικές με τους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής».

«Συνονθύλευμα….»

Στη συνέχεια, από την αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζουν πως «η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη» είναι «ένα συνονθύλευμα δήθεν κεντρώων που συγκυβερνά με το ΛΑΟΣ»:

«Και σήμερα, άλλωστε, στην κυβέρνηση και στο κόμμα του κ. Μητσοτάκη πρωταγωνιστούν πρόσωπα, πέρα από τον κ. Πλεύρη, που άλλοτε είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική άκρα Δεξιά αλλά και με το ίδιο το κόμμα της Λεπέν. Ο κ. Βορίδης, λόγου χάρη, δεν δίστασε να μας θυμίσει πρόσφατα την «ιστορική του σχέση» με το κόμμα αυτό, αλλά και τις προσωπικές του σχέσεις με τον Ζαν Μαρί Λεπέν. Αυτή είναι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη: ένα συνονθύλευμα δήθεν κεντρώων που συγκυβερνά με το ΛΑΟΣ».

Διαβάστε επίσης:

Κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρουλάκη στην υπόθεση χρηματισμού που αποκάλυψε το documentonews.gr

Η Γαλλία αναζητά νέο πρωθυπουργό – Οι «μνηστήρες», ο ρόλος του Μακρόν και τα σενάρια

Διακοπές στην Αλβανία: Ανεβαίνουν οι κρατήσεις από Έλληνες – Πόσο κοστίζει ένα τριήμερο

Επιστολή Δούκα προς ΠΑΣΟΚ: Debate και κώδικας Δεοντολογίας για τις εκλογές προέδρου – Ζητά συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ

Μύκονος: Η μαφία της οικοδομής και το χαμένο ηχητικό

Μεγάλη αναστάτωση στα Τρίκαλα για εκατομμύρια τριζόνια – «Πολιορκούν» την πόλη «κατσαρίδες που πετάνε» (Photos – Video)

Σοκ στον Πύργο: 59χρονος έριξε την πρώην σύντροφό του από το μπαλκόνι

Το πρόγραμμα της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ποιους θα αντιμετωπίσει, οι ημερομηνίες των ματς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter