ΣΥΡΙΖΑ για Mητσοτάκη: Απολογείται στους πολίτες για την ακρίβεια, ανακυκλώνει αποτυχημένα μέτρα

ΣΥΡΙΖΑ για Mητσοτάκη: Απολογείται στους πολίτες για την ακρίβεια, ανακυκλώνει αποτυχημένα μέτρα

Δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό του ο K. Mητσοτάκης από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, γι’ αυτό και απολογείται εκ των υστέρων στους πολίτες για την ακρίβεια, η οποία εξαϋλώνει τα εισοδήματα τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Τον κατηγορεί δε ότι προσπαθεί να εμφανίσει ως «νέα», μέτρα που δοκιμάστηκαν κι απέτυχαν, όπως έδειξε και η πρόσφατη έκθεση της Eurostat που αφορά στις τιμές σε βασικά προϊόντα στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το έτος 2023.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό του από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, γι’ αυτό και απολογείται εκ των υστέρων στους πολίτες για την ακρίβεια, η οποία εξαϋλώνει τα εισοδήματα τους. Ωστόσο, τα μέτρα που ανακοινώνει για την αντιμετώπιση της ακρίβειας είναι, στην καλύτερη περίπτωση, ανεπαρκή.

Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να εμφανίσει ως «νέα», μέτρα που δοκιμάστηκαν κι απέτυχαν, όπως έδειξε και η πρόσφατη έκθεση της Eurostat που αφορά στις τιμές σε βασικά προϊόντα στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το έτος 2023.

Ο Πρόεδρος του, ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Στ. Κασσελάκης, έχει ζητήσει επανειλημμένως να έρθει, άμεσα, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, προς συζήτηση στη Βουλή. Η ανακύκλωση ημίμετρων δεν ξεγελά κανέναν και, κυρίως, δεν λύνει το πρόβλημα.​

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ για Κικίλια: Fake news και «επικοινωνιακά τερτίπια» εν μέσω δύσκολης αντιπυρικής περιόδου

Μητσοτάκης: Για την ακρίβεια… αρκεί ο μειωμένος ΦΠΑ σε ταξί και take-away καφέ!

Υδρα: Δίωξη για κακούργημα στα 13 μέλη του πληρώματος για τα πυροτεχνήματα που έκαψαν το δάσος

«Γαλάζιο» στέλεχος πιάστηκε με έλλειμμα 50 τόνων προϊόντος σε βιομηχανία γάλακτος της Θεσσαλίας

Καρυστιανού: Στόχος χυδαίας επίθεσης από στέλεχος της ΝΔ Λέσβου – Η προκλητική ανάρτηση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter