ΣΥΡΙΖΑ για Μαρινάκη: «Λυπηρός και λίγος – Προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Άδωνη, αλλά τον άδειασε»

ΣΥΡΙΖΑ για Μαρινάκη: «Λυπηρός και λίγος – Προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Άδωνη, αλλά τον άδειασε»

Τη σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα όσα είπε στο σημερινό briefing ο Παύλος Μαρινάκης.

Απαντώντας στην κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τριπλασιασμό μισθών και μπόνους τραπεζιτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «ο πρόεδρος του κόμματος, που έκλεισε τις τράπεζες και χρεοκόπησε τη χώρα, μας κατηγορεί γιατί προσπαθούμε να έχουμε υγιή τραπεζικό τομέα» και σημείωσε ότι «σε πέντε χρόνια η κυβέρνηση έχει καταφέρει πολλά για τον τραπεζικό τομέα, τα κόκκινα δάνεια από 40% μειώθηκαν σε 7,5% και η επιστροφή στην κανονικότητα επισφραγίστηκε με το πλήρες πρόγραμμα του ΤΧΣ».

Για τη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη με αφορμή τον θάνατο τουρίστριας στην Ανάβρα, πως «τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί από ιδρύσεως του ΕΣΥ» και πως «κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού γιατρούς» είπε πως «ο υπουργός παρουσίασε τι ισχύει στην Ελλάδα….»

Δείτε επίσης: Ντροπιαστική δήλωση Άδωνη για τον θάνατο τουρίστριας: «Στα περιφερειακά ιατρεία δεν υπάρχουν γιατροί τα ΣΚ» – Επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο Παύλος Μαρινάκης επέλεξε και σήμερα τον δρόμο της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, φανερά ενοχλημένος από τις παρεμβάσεις του Στ. Κασσελάκη τόσο για τα παχυλά μπόνους των τραπεζικών στελεχών, όσο και για την υπόθεση των καταστροφικών σχεδίων για την Αστυπάλαια. Απέναντι στα συγκεκριμένα στοιχεία που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Π. Μαρινάκης δεν είχε να αντιπαραβάλλει παρά γενικολογίες για «υγιές τραπεζικό σύστημα» και να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του για την υπόθεση της Αστυπάλαιας. Λυπηρός και λίγος».

Όσο για την αμήχανη προσπάθεια του Π. Μαρινάκη να δικαιολογήσει την απαράδεκτη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι «δεν υπάρχουν γιατροί τις Κυριακές», σημειώνουμε μόνο ότι κατέληξε θριαμβευτικά σε ένα …κομψό πλην σαφές άδειασμα του υπουργού Υγείας. Ελπίζουμε να αντιλαμβάνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι όσο αφήνει τον Άδωνι Γεωργιάδη στη θέση του θα αναγκάζεται ολοένα και πιο συχνά σε τέτοιες αποτυχημένες λεκτικές ακροβασίες».

Δείτε εολισης: ΣΥΡΙΖΑ για δημοσίευμα Politico: «Αποδεικνύεται και πάλι ότι αυτή η κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά τη δημοκρατία»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter