ΣΥΡΙΖΑ για Δραγασάκη: Η Αριστερά εκφράζεται πάντα με πράξεις κι όχι με μεγαλοστομίες άνευ περιεχομένου

ΣΥΡΙΖΑ για Δραγασάκη: Η Αριστερά εκφράζεται πάντα με πράξεις κι όχι με μεγαλοστομίες άνευ περιεχομένου

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση σχολιάζουν από την Κουμουνδούρου τη δήλωση παραίτησης του Γιάννη Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως κι ο Πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης παραμένουν σταθεροί στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η αριστερά, επί της ουσίας κι όχι για τους… τύπους […] Η αριστερά είναι τρόπος ζωής. Και εκφράζεται πάντα με πράξεις κι όχι με κοινοτοπίες και μεγαλοστομίες άνευ περιεχομένου» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Παραίτηση με αιχμές

«Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα αριστερό κόμμα με προβλήματα και παραδίδει πολύ περισσότερα προβλήματα χωρίς αριστερό κόμμα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει σε διαδικασία από-αριστεροποίησης» ανέφερε το πρωί ο Γιάννης Δραγασάκης και τάχθηκε υπέρ της προσπάθειας «να υπάρξει ένα νέο μαζικό, λαϊκό κόμμα της Αριστεράς»

Διαβάστε αναλυτικά: Παραιτήθηκε και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Δραγασάκης: «Αναγκαίο ένα νέο μαζικό, λαϊκό κόμμα της Αριστεράς»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όπως κι ο Πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης παραμένουν σταθεροί στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η αριστερά, επί της ουσίας κι όχι για τους… τύπους.

Αριστερά σημαίνει η σύγκρουση με τα συμφέροντα και η υπεράσπιση των πολλών και των αδυνάτων με όλες μας τις δυνάμεις. Όπως ακριβώς δηλαδή κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο με τις προτάσεις Νόμου που έχει καταθέσει, για ακρίβεια και φορολογικό, όσο και γι’ αυτές που ετοιμάζει για τη Στέγαση και την στήριξη των Μικρομεσαίων.

Αριστερά σημαίνει σύγκρουση με τις πανίσχυρες εταιρείες ενέργειας. Σύγκρουση με όσους λειτουργούν ενάντια στο δημόσιο συμφέρον. Όπως έγινε στην περίπτωση της Attica Bank που ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Πρόεδρος του έφεραν στην δημοσιότητα, αδιαφορώντας για όσους ενδεχομένως «ενοχληθούν» επειδή δεν διατηρήθηκε το «σιωπητήριο» μπροστά στην λεηλασία της δημόσιας περιουσίας.

Αριστερά σημαίνει να διατηρείς μια ξεκάθαρη κι αυστηρή στάση απέναντι στην αισχροκέρδεια των Τραπεζών, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης των προθέσεων σου.

Η αριστερά είναι τρόπος ζωής. Και εκφράζεται πάντα με πράξεις κι όχι με κοινοτοπίες και μεγαλοστομίες άνευ περιεχομένου.

Υ.Γ. Αυτή τη φορά ο κ. Δραγασάκης δεν έθεσε θέμα ηγεσίας όπως είχε προϊδεάσει πριν μήνες…”

Διαβάστε επίσης:

Ο Covid ανοίγει τον δρόμο για έξοδο Μπάιντεν από την κούρσα;

Καψόνι διαρκείας σε δύο στελέχη της πυροσβεστικής – Ψιλά γράμματα οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η υγεία και τα προσωπικά δεδομένα

Μπάιντεν: Η στιγμή που κατεβαίνει με δυσκολία από το αεροπλάνο – Μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό (Photos-Video)

Φον ντερ Λάιεν: Αντιμέτωπη με την ψηφοφορία για τη δεύτερη θητεία της στη σκιά της απόφασης για τα εμβόλια Covid-19

Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης επιβραβεύει με θέσεις τους «γόνους» που απομακρύνει

Δέσποινα Βανδή: Ακύρωσε συναυλία της στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές είχαν αναρτήσει αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter