ΣΥΡΙΖΑ για δημοσίευμα Politico: «Αποδεικνύεται και πάλι ότι αυτή η κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά τη δημοκρατία»

ΣΥΡΙΖΑ για δημοσίευμα Politico: «Αποδεικνύεται και πάλι ότι αυτή η κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά τη δημοκρατία»
EUROKINISSI

«Απέναντι στον διεθνή διασυρμό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κρύφτηκε σήμερα ξανά πίσω από τη στερεότυπη φράση “να αποφανθεί η δικαιοσύνη”, επιστρατεύοντας τοξικότητα, κυνισμό και μισές αλήθειες» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του Politico.

«Στη χώρα που φημίζεται για την ίδρυση της δημοκρατίας, υπάρχει η αίσθηση ότι αυτή φθείρεται» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Όπως εξηγεί, «η Ελλάδα έχει βιώσει μια σειρά από σκάνδαλα που, αν και όλα πολύ διαφορετικά, συνθέτουν την αίσθηση ότι η δικαιοσύνη καταρρέει – και ότι οι κυβερνώντες δεν θέλουν να το βελτιώσουν. Ή, ακόμη χειρότερα, είναι υπεύθυνοι».

Διαβάστε σχετικά: «Η Ελλάδα αφήνει τους πάντες να ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη» – Το Politico «καίει» Μητσοτάκη για Τέμπη, Πύλο, υποκλοπές

«Δικαίωμα του κάθε δημοσιογράφου να κάνει την δική του έρευνα. Όταν όμως αυτά που γράφονται δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα πρέπει να λέγονται» ήταν η απάντηση του Παύλου Μαρινάκης για το δημοσίευμα του Poltico κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη διασύρει εξακολουθητικά τη χώρα μας διεθνώς, γεγονός που καταδεικνύει με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο δημοσίευμα του Politico, το οποίο χαρακτηρίζει την Ελλάδα “μια χώρα στην οποία δεν αποδίδεται δικαιοσύνη”, εστιάζοντας στο έγκλημα των Τεμπών, το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου και το σκάνδαλο των υποκλοπών» συμπληρώνουν από την Κουμουνδούρου και συνεχίζουν:

«Αποδεικνύεται και πάλι ότι αυτή η κυβέρνηση “βλάπτει σοβαρά” τη δημοκρατία, τον ευρωπαϊκό ρόλο της χώρας μας και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

Διαβάστε επίσης:

Δούρου: «Έναν μήνα μετά την τουρκική πρόκληση στην Κάσο, η κυβέρνηση δεν έχει την πολυτέλεια να σιωπά»

Φαραντούρης στο Documento για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος»

Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Διαδικτυακά η ομιλία Κασσελάκη στους βουλευτές του

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter