ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Μητσοτάκη για ακρίβεια: «Κάνει το άσπρο μαύρο την ώρα που το σούπερ μάρκετ έχει γίνει είδος πολυτελείας»

«Τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα μηνιαία τους έξοδα, ενώ ακόμα και το σούπερ μάρκετ έχει μετατραπεί σε είδος πολυτελείας, ο κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο, κάνοντας λόγο για μέτρα που αποδίδουν» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι από τις 6 Οκτωβρίου τα διόδια στην Αττική Οδό θα μειωθούν στα 2,50 ευρώ από 2.80 ευρώ, υποστήριξε ότι ο πληθωρισμός υποχωρεί και σημείωσε πως «είδε με χαρά» ότι αρκετές αλυσίδες προσφέρουν σχολικά είδη με χαμηλές τιμές.

«Έχουμε διανύσει τον έναν από τα τέσσερα χρόνια της κυβερνητικής μας θητείας και ότι όλα αυτά τα βήματα τα οποία γίνονται τελικά, θα οδηγήσουν σε μεγάλα άλματα, σε μεγάλες αλλαγές προς όφελος των πολιτών. Κεντρικός μας στόχος και η καλύτερη απάντηση στην ακρίβεια είναι οι μόνιμες αυξήσεις στο εισόδημα. Αυτήν συνεχίζουμε να υπηρετούμε» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός …δίνοντας ραντεβού στη ΔΕΘ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η «μάχη» που διεξάγει ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του με την ακρίβεια, θυμίζει αυτή του Δον Κιχώτη με τους ανεμόμυλους: είναι… φανταστική. Τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα μηνιαία τους έξοδα, ενώ ακόμα και το σούπερ μάρκετ έχει μετατραπεί σε είδος πολυτελείας, ο κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο, κάνοντας λόγο για μέτρα που αποδίδουν…

Η κακοστημένη παράσταση του κ. Μητσοτάκη δεν πείθει. Κι οι υποσχέσεις περί επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου ενόψει της ΔΕΘ δεν προκαλούν τίποτε άλλο εκτός από φόβο και ανησυχία. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει την επιτάχυνση της διάλυσης του κράτους πρόνοιας, της καταστροφής του φυσικού πλούτου της χώρας και της περαιτέρω ενίσχυσης των διαπλεκόμενων συμφερόντων που στηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη”.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα η Αθηνά Λινού – Δικαίωση Πολάκη

Γαλάζια «πυρά» για τα νεκρά ψάρια στον Βόλο: Ψευτοπολιτικάντηδες παραιτηθείτε αν έχετε λίγη μπέσα…

Κακοκαιρία: Έρχεται «προχωρημένο φθινόπωρο» με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο «κόκκινο» (LIVE)

Εξαφάνιση 28χρονου Καρδίτσα: Εντοπίστηκε σορός κοντά στο σημείο που χάθηκε – Οι πρώτες πληροφορίες

«Sounion»: Καμπανάκι από το Πεντάγωνο για το ελληνικό τάνκερ – «Διαρροή πετρελαίου στην Ερυθρά Θάλασσα»

Oasis: Η ατάκα για Πούτιν, ο τρομακτικός Τραμπ και η Βρετανία που είναι σκ..ά – Όταν οι Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ μίλησαν για πολιτική