ΣΥΡΙΖΑ για αποδοκιμασίες Μητσοτάκη στη Θεσσαλία: «Έστειλε την αστυνομία στους πολίτες για να διαβάσει το προπαγανδιστικό παραμύθι του»

ΣΥΡΙΖΑ για αποδοκιμασίες Μητσοτάκη στη Θεσσαλία: «Έστειλε την αστυνομία στους πολίτες για να διαβάσει το προπαγανδιστικό παραμύθι του»

«Αποδοκιμαζόμενος έντονα στον Παλαμά Καρδίτσας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να συναντήσει αγρότες και φορείς, στέλνοντας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη θέση του. Προτίμησε ένα φιλικό ακροατήριο, για να διαβάσει στα ΜΜΕ το προπαγανδιστικό παραμύθι της ανασυγκρότησης. Σύμφωνα με αυτό τα δισεκατομμύρια ρέουν και όλα θα πάνε καλά» τονίζουν από την Κουμουνδούρου με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλία.

 

Επιστρατεύτηκε η αστυνομία

Στον Παλαμά συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες αγρότες στους δρόμους και με πανό και συνθήματα κύκλωσαν το Κέντρο Υγείας που επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο επενέβη άμεσα η αστυνομία.

Λίγα μέτρα πιο μακριά αγρότες από την Καρδίτσα, έβγαλαν έξω τα τρακτέρ τους. Και εκεί χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ…

Νωρίτερα, δεκάδες πλημμυροπαθείς είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο στη Φαρκαδόνα και φώναξαν συνθήματα όταν εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, απαιτώντας ουσιαστικές λύσεις και μέτρα για την περιοχή. Και εκεί οι αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν τους διαδηλωτές να εκφράσουν τα αιτήματα και τα παράπονά τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε απόλυτα «προστατευμένο» περιβάλλον δεσμεύθηκε να εκταμιευθούν πάνω από 3 δισ. ευρώ για την αποκατάσταση της Θεσσαλίας…

Δείτε επίσης: Άγριες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη από πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία – «Ντροπή σας» (Video)

«Στην πραγματική ζωή, τα άμεσα προβλήματα επιβίωσης του αγροτικού κόσμου παραμένουν άλυτα, τα αντιπλημμυρικά πάσχουν, οι αποζημιώσεις αργούν και δεν αρκούν. Αυτά είπαν οι συγκεντρωμένοι, αυτά επιλέγει να αγνοεί η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Μια κυβέρνηση που “δεν παίρνει” ούτε από λόγια ούτε από βελτιώσεις» υποστηρίζουν από την Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για τα νεκρά ψάρια στον Βόλο: «Δεν είδαμε κανέναν να αναλαμβάνει την ευθύνη»

Προκλητικός Μαρινάκης για άνεργους: «Προτιμάνε να ζούνε με το επίδομα ανεργίας αντί να βρούνε δουλειά»

Πλήρης επιβεβαίωση Documento για το μπάζωμα των Τεμπών: Κόκκαλης – Αυλωνίτης ζήτησαν να αναβαθμιστεί σε κακούργημα

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter