ΣΥΡΙΖΑ για αναίτια επίθεση των ΜΑΤ σε εκπαιδευτικούς: «Αυτά είναι τα “κατορθώματα” Μητσοτάκη – Κεραμέως»

Σκληρή ανακοίνωση μετά τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το Μέγαρο Μουσικής το απόγευμα της Δευτέρας, όπου τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε εκπαιδευτικούς οι οποίοι διαμαρτύρονταν, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε για ακόμη μία φορά το αυταρχικό της πρόσωπο απέναντι στον κόσμο της εκπαίδευσης».

Η ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών και σπουδαστών στο Μέγαρο Μουσικής «χτυπήθηκε ανηλεώς και πνίγηκε στα χημικά από τις δυνάμεις της αστυνομίας» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτά είναι τα “κατορθώματα” Μητσοτάκη – Κεραμέως στην Παιδεία αυτά τα τέσσερα χρόνια: ιδιωτικοποίηση παντού, προώθηση πελατείας στα ιδιωτικά κολλέγια και καταστολή. Την απάντηση θα την πάρουν στην κάλπη και θα είναι ηχηρή» σημειώνει με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε για ακόμη μία φορά το αυταρχικό της πρόσωπο απέναντι στον κόσμο της εκπαίδευσης.

Η ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών και σπουδαστών στο Μέγαρο Μουσικής χτυπήθηκε ανηλεώς και πνίγηκε στα χημικά από τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Αυτά είναι τα “κατορθώματα” Μητσοτάκη – Κεραμέως στην Παιδεία αυτά τα τέσσερα χρόνια: ιδιωτικοποίηση παντού, προώθηση πελατείας στα ιδιωτικά κολλέγια και καταστολή.

Την απάντηση θα την πάρουν στην κάλπη και θα είναι ηχηρή.​»

Ετικέτες