ΣΥΡΙΖΑ: Επίσημο άδειασμα Φλωρίδη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για χατίρι των τραπεζικών στελεχών

ΣΥΡΙΖΑ: Επίσημο άδειασμα Φλωρίδη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για χατίρι των τραπεζικών στελεχών

Το άδειασμα του Μεγάρου Μαξίμου στον Γιώργο Φλωρίδη σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις.Ότι μια κυβέρνηση φτάνει σε τέτοιο σημείο γελοιοποίησης για χατίρι τραπεζικών στελεχών; Ή ότι για πρώτη φορά ακούμε ότι υπουργός σε προγραμματικές δηλώσεις, που έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα τετραετίας, εκφράζει προσωπικές του απόψεις;», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανές άδειασμα Μαξίμου σε Φλωρίδη για τις προγραμματικές δηλώσεις

Όλο το παρασκήνιο: Η πρώτη κρίση της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη μετά την εκτός γραμμής τοποθέτηση Φλωρίδη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η επιμονή της κυβέρνησης της ΝΔ στην ασυλία των τραπεζικών στελεχών είναι τέτοια σε σημείο να αδειάζει επίσημα τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Ο κ. Φλωρίδης στις προγραμματικές δηλώσεις διαφώνησε με τη διάταξη της ΝΔ στον ποινικό κώδικα για το ακαταδίωκτο των τραπεζικών στελεχών και δεσμεύτηκε ότι θα την αλλάξει.  

Ωστόσο, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Μαρινάκης, δήλωσε ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις του υπουργού Δικαιοσύνης.

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις.

Ότι μια κυβέρνηση φτάνει σε τέτοιο σημείο γελοιοποίησης για χατίρι τραπεζικών στελεχών;

Ή ότι για πρώτη φορά ακούμε ότι υπουργός σε προγραμματικές δηλώσεις, που έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα τετραετίας, εκφράζει προσωπικές του απόψεις;

Δεν θα πάει καθόλου καλά αυτό…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter