ΣΥΡΙΖΑ: Διαδικτυακά ο Κασσελάκης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα – Ανακοινώνει αλλαγές – Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Σαρακιώτης

ΣΥΡΙΖΑ: Διαδικτυακά ο Κασσελάκης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα – Ανακοινώνει αλλαγές – Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Σαρακιώτης

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκάλεσε εκτάκτως την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για σήμερα το απόγευμα στις 6, όπου αναμένεται να μιλήσει μέσω ίντερνετ, αφού βρίσκεται στην Κρήτη.

Παρά τη φήμη που κυκλοφορεί πως έχει στείλει γραπτή επιστολή, στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψαν στο documentonews.gr πως από τις 3 το μεσημέρι έχουν καταθέσει αίτημα προς τη Βουλή, ώστε να διευκολυνθεί τεχνικά η διαδικτυακή σύνδεση με την αίθουσα της Γερουσίας.

Η κίνηση Κασσελάκη να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα έχει φουντώσει διάφορα σενάρια, την ώρα που στενοί συνεργάτες προοικονομούν σημαντικές αλλαγές.

Σίγουρα, θα ανακοινωθούν αλλαγές στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μέχρι πρότινος συντονιστής των Τομεαρχών, Γιάννης Σαρακιώτης αναλαμβάνει μία από τις τρεις θέσεις των εκπροσώπων. Τη θέση του αναμένεται να πάρει η Γιώτα Πούλου, η οποία μέχρι σήμερα έχει τη θέση της Τομεάρχη Εσωτερικών.

Στη συνεδρίαση δεν έχει προσκληθεί ο Παύλος Πολάκης. Έχει προσκληθεί η Αθηνά Λινού, όπως και όλοι οι βουλευτές. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα παραστεί ούτε ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης:

Η υπερφορολόγηση της ΝΔ έφερε έσοδα 4 δισ. ευρώ πάνω από τον στόχο – «Να στηριχθεί η κοινωνία» ζητά ο Νίκος Παππάς

Παναγιωτόπουλος: «Το ΕΣΥ καταρρέει μαζί με τις οροφές των νοσοκομείων του»

Κύρτσος για Καρυστιανού και Πρετεντέρη: «Σκληρές αλήθειες – Της οφείλουμε πολλά»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter