ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορέσαμε να μπούμε σε επί της ουσίας συζήτηση, λέει ο Πολάκης – Έρευνα για τη διαρροή ζητά ο Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορέσαμε να μπούμε σε επί της ουσίας συζήτηση, λέει ο Πολάκης – Έρευνα για τη διαρροή ζητά ο Κασσελάκης

Μισή ώρα διήρκησε η συνάντηση του Παύλου Πολάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την πρωτοβουλία του πρώτου για συνάντηση όλων των υποψήφιων προέδρων. Ωστόσο, οι Φαραντούρης και Γκλέτσος αρνήθηκαν να παρευρεθούν λόγω του εξωδίκου που είχε στείλει ο κ. Κασσελάκης. Αντιστοίχως, ούτε ο Σωκράτης Φάμελλος παρευρέθηκε καθώς είχε θέσει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Εξερχόμενος των γραφείων της Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης, δήλωσε ότι όσον αφορά το εξώδικο, το περιεχόμενο έχει σε μεγάλο βαθμό ικανοποιηθεί «από τη γρήγορη αντίδραση του κόμματος που δημοσίευσε τα 5 Πόθεν Έσχες με τους συνταγματικούς όρους της ισονομίας και της ισότιμης μεταχείρισης…»

Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να ταλαιπωρήσω τον ΣΥΡΙΖΑ νομικά, συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την προώθηση του ζητήματος σε εισαγγελική αρχή. Η διαμαρτυρία μου έχει γίνει δημόσια, έχει ικανοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Κάλεσε, δε, τη γραμματεία να προβεί σε έρευνα για τη διαρροή η οποία όπως είπε ήταν «μία επιλεκτική διαρροή στοιχείων, προσεγμένη σε μία ημέρα που ήταν να συνεδριάσει η ΠΓ για να αμαυρώσει το πρόσωπό μου».

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι «σεβόμενος τη συμφωνία ήρθα στην ώρα μου για να προσφέρω στην ομαλότητα ενόψει συνεδρίου. Συνομίλησα τηλεφωνικά με Παππά, Γκλετσο, οι οποίοι ζήτησαν να αποσυρθεί το εξώδικο για να συμμετέχουν». Συμπλήρωσε, δε, ότι ο κ. Κασσελάκης «επέμεινε στο να γίνει έρευνα από το κόμμα που συντηρεί εσωστρέφεια και κακομοιριά. Έτσι δεν μπορούσαμε να μπούμε σε επί της ουσίας συζήτηση».

«Προς κάθε κατεύθυνση δηλώνω ότι το πολιτικό σχέδιο για ενα ΣΥΡΙΖΑ του 5 τοις εκατό που θα ασχολείται με τα δικαιώματα ή προσάρτημα σε άλλους δεν με αφορά»  τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα είπε ότι «θα χαλάσουμε τα σχέδια για αυτά τα δύο σενάρια. Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν, θέλω να τους νικήσω». 

Διαβάστε περισσότερα:

Κασσελάκης: «Δεν θα ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα, έχω ικανοποιηθεί» – Ζητά έρευνα από τη γραμματεία για τη διαρροή

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κουμουνδούρου Πολάκης και Κασσελάκης για τη συνάντηση των υποψηφίων προέδρων

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν ο Κασσελάκης δεν πάρει το εξώδικο πίσω, δεν έχω να πω τίποτα μαζί του»

Φαραντούρης: «Πώς μπορεί να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση υπο το κράτος εξωδίκων;» (Video)

Πολάκης: «Κάποιοι προσπαθούν ύπουλα να ακυρώσουν την αυριανή συνάντηση»

Πρωτοβουλία Πολάκη για άμεση συνάντηση των πέντε υποψηφίων στην Κουμουνδούρου

Σχέδιο αποκλιμάκωσης από Πολάκη για ΣΥΡΙΖΑ: Όχι σε διαγραφή Κασσελάκη, άμεση σύσκεψη των 5 υποψηφίων και δύο debate πριν τις εκλογές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter